Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Mac 18, 2016

Menapis Bukan Menyekat Itulah Kebebasan

Mendifinasi dua perkataan Menapis dan Menyekat. Menapis bermaksud membuat tapisan supaya yang kotor tidak terlepas sementara yang bersih boleh lalu dengan bebas, maknanya ada pilihan. Manakala menyekat pula ialah perbuatan yang menghalang apa jua tanpa ada sebarang pilihan.

Semasa zaman pemerintahan Perdana Menteri Malaysia ke-4, Tun Dr. Mahathir Mohamad, tapisan kepada sumber-sumber berita yang meragukan lebih kerap dilakukan tanpa tindakan drastik menyekat hak mereka dari terus berkarya. Cara ini lebih adil kerana kerajaan sentiasa memberi peluang kedua kerana berpegang kepada prinsip keterbukaan serta berdiri di atas kebenaran.

1 ulasan:

Unknown berkata...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK

Arkib Blog