Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, Ogos 01, 2011

DS Azizan & Datuk Dr Harun mangsa konspirasi terbaru UMNO/BN ?

Foto dari blog Bro Jinggo/Politik Harian


Foto dari blog Bro Jinggo/Politik Harian
Melihat kepada dua gambar ini, teringatlah pula dengan tuduhan melulu yang memang sinonim dengan pihak pembangkang apabila ianya seperti sudah menjadi satu kebiasaan bagi menyerang pihak lawan serta seolah ia seperti satu permainan didalam politik puak-puak Pakatan Haram DAP, PAS dan PKR.

Biasanya, jikalau ada satu-satu perkara yang tidak menguntungkan pihak mereka, tidak pernah sama sekali kita melihat puak-pak Pakatan Haram hendak menerima hakikat secara terbuka melainkan mereka lebih suka menyalahkan pihak lain yang bertanggungjawab ke atas apa jua masalah yang sedang menimpa mereka.

Gambar menunjukkan Menteri Besar Kedah Darul Aman YAB Datuk Seri Azizan Abdul Razak dan Timbalan Mursyidul Am PAS Datuk Dr Haron Din yang dimasukkan ke dalam Institut Jantung Negara (IJN) akibat komplikasi jantung serta serangan darah tinggi. Harap kedua mereka akan segera sembuh dan kembali bertugas seperti biasa !

Salam Ramadhan & Selamat berpuasa !

Kepada semua umat Islam di seluruh Malaysia dan juga saudara seagama di seluruh Indonesia, di Negara Brunei Darussalam selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak 1432 Hijiriah dan selamat menjalani ibadah puasa, semoga segala amalan yang mulia serta amal ibadah kalian semua akan diterima dan diberkati olehNya. Amin!

Arkib Blog