Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, Ogos 10, 2010

Selamat Menjalani Ibadah Puasa...

 

Anak Merdeka ingin merakamkan ucapan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan al Mubarak kepada seluruh umat Islam di seluruh Malaysia yang akan disambut bermula esok 01 Ramadhan 1431 Hijrah bersamaan dengan 11 Ogos 2010 Masehi.

Kepada pengunjung dan pembaca blog ini khususnya mereka yang beragama Islam maka Anak Merdeka juga ingin mengambil kesempatan untuk menyampaikan ucapan selamat berpuasa.

Kepada rakan-rakan blogger Anak Merdeka seperti Kumbang, Daniel Arif, Penghuni Gua, ISAC, Joyah AIDC, Faizal Torres AIDC, Jeffry Damien, Yanggambi, Yuhu Ladybird, Brave Heart, Cucu Tok Selampit, Sdra Azli Shukri, Papa GOMO, Panglima Perang Cyber, Ustaz Said, Apai Ngelai, Mamak Penang, The Unspinners, 300, GAP, Dr. Novandri(M.I.M), Yeop Parit juga seluruh rakan-rakan blogger dalam BPN, ahli-ahlinya, para penyokong BPN, AIDC dan ramai lagi nama mereka yang tak tertulis disini maka saya juga teringin sekali untuk memberikan ucapan selamat menyambut awal Ramadhan al Mubarak serta selamat menjalani ibadat puasa dan harapan Anak Merdeka kepada anda semua semoga anda sekalian tetap menang biarpun berdepan dengan segala dugaan disepanjang bulan yang penuh berkat ini.

Mohon Ampun dan Maaf sekiranya ada kesilapan kata dan ape-ape aje...

Terima Kasih.
Posted by Picasa

Arkib Blog