Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, November 04, 2011

'Industri seks bebas' akan wujud di Malaysia jika PR tubuh kerajaan !

Belumpun lagi berjaya menubuhkan sebuah kerajaan di Malaysia, tetapi telah banyak pihak yang selama ini berdiri teguh di belakang Pakatan Pembangkang kini seolah-olah sudah tidak sabar-sabar lagi untuk melakukan berbagai perkara walaupun mereka pada dasarnya memang mengetahui bahawa ada perkara yang tertentu yang dibawa itu nyata bertentangan dengan nilai budaya masyarakat timur serta bercanggah sama sekali dengan ajaran semua agama di dunia.

Bagi saya pula, sekiranyalah Pakatan Pembangkang yang terdiri daripada DAP, PKR dan PAS telah ditakdirkan berjaya untuk menubuhkan sebuah kerajaan baru di negara ini adalah bukan satu yang mustahil berlaku jika kerajaan yang mereka tubuh itu akan membuat banyak kelainan jika dibandingkan dengan apa yang pernah kerajaan terdahulu, Barisan Nasional lakukan untuk negara ini sejak pembentukan Malaysia lagi.

Maksud saya ialah, kerajaan Pakatan Haram Pembangkang mungkin akan cuba untuk mewujudkan beberapa industri bagi menambah sumber baru tanpa mengambil  kira samada sumber itu halal ataupun haram asalkan ianya mampu menjana ekonomi negara.

Melihat kepada reaksi beberapa pemimpin Pakatan Pembangkang berhubung dengan isu yang sedang hangat kini 'Seksualiti Merdeka' yang melibatkan Ambiga Sreenavasan, saya rasa adalah sesuatu yang bukan mustahil bagi pihak pakatan pembangkang jika mereka sudah jadi kerajaan untuk menjadikan kegiatan yang berunsurkan perlakuan seks sebagai satu punca pendapatan baru bagi negara.

Kerajaan mereka mungkin akan membenarkan berlakunya segala kegiatan yang melibatkan bermacam-macam jenis dan tabiat seks di negara ini tanpa sebarang halangan. Rakyat juga mungkin akan dibenarkan untuk terus mengamalkan seks bebas mengikut selera mereka dan ikut apa yang mereka mahu tanpa perlu rasa ragu-ragu akan dikenakan dengan tindakan undang-undang.

Dan yang mungkin pasti akan dilakukan oleh kerajaan Pakatan itu kelak ialah, ini berpandukan kepada kesungguhan mereka hendak membawa masuk budaya liar dan songsang dari Barat ke Malaysia maka bukanlah perkara yang mustahil bagi mereka untuk menjadikan kegiatan seks bebas sebagai daya tarikan baru pelancongan negara yang memfokuskan minat pelancong luar untuk berkunjung ke negara ini dan andaikata ini berlaku maka sudah tentulah kerajaan Pakatan akan iktiraf kegiatan yang berunsurkan seksual di antara pelancong asing dengan warga tempatan sebagai satu 'industri baru' untuk negara.

Seperti apa yang berlaku di Bali Indonesia, Thailand dan Filipina...kegiatan seksual secara bebas tanpa kira apa jantina yang berlaku antara pelancong asing dengan penduduk tempatan di tempat berkenaan seolah-olah telah lama direstui dan ini telah menjadi tarikan utama kepada pelancong asing berkunjung sehingga berulang-kali dan hasil dari kegiatan tidak bermoral seperti itulah yang dilihat banyak menyumbang kepada pendapatan negara tersebut khususnya dalam sektor pelancongan.

Seksualiti Majlis Peguam: ini dia jadual aktiviti seks bebas Ambiga & Kim Chee Wee !


Nak sangat memperjuangkan kegiatan tidak bermoral di negara ini, apa kata Ambabiga Sreenavasan bekas Majlis Peguam serta Presiden Majlis Peguam sekarang Kim Chee Wee ikut saja jadual yang akan saya aturkan dibawah ini bagi memudahkan anda berdua melakukan aktiviti dengan segala kebebasan serta kemampuan kudrat yang ada atau sekerap mana yang anda berdua mahu lakukan.

Untuk seks bebas Ambabiga Sreenavasan, saya syorkan;
...mulai tengah hari ini buatlah hubungan seks dengan Barrack Obama,
...petang nanti buat lagi seks dengan Benjamin Netanyahu,
...lepas tu sebelah malam buat seks dengan Al Gore,
...pagi esok pula buat seks dengan George W. Bush,
...tengah hari esok buat seks dengan Tony Blair,
...petang esok buat seks dengan Paul Keating,
...malam esok buat seks dengan Dominique Strauss-Khan,
...tengah malam esok buat seks dengan George Soros,
...pagi lusa buat hubungan seks dengan Eric Estrada,
...tengah hari lusa buat seks dengan Nicholas Sarkozy,
...petang lusa buat seks John Howard,
...malam lusa buat juga seks dengan kuda, anjing, babi, kucing, dll.

Untuk seks bebas Kim Chee Wee, saya syorkan;
...mulai tengah hari ini buat seks dengan bini Barrack Obama,
...petang nanti buat seks dengan bini Benjamin Netanyahu,
...malam nanti buat seks dengan Al Gore atau sama bini dia,
...pagi esok buat seks dengan bini George W. Bush atau dengan dia sendiri,
...tengah hari esok buat seks dengan Tony Blair serta bini dia juga,
...petang esok nak buat seks mesti cari bini Paul Keating,
...malam esok buat seks dengan Dominique Strauss-Khan baru ngam,
...tengah malam esok kena buat seks dengan anak George Soros,
...pagi lusa buat seks dengan sedara mara Eric Estrada tak kira apa jantina,
...tengah hari lusa buat seks dengan Nicholas Sarkozy atau bini nombor 2 dia,
...petang lusa buat seks dengan bini John Howard atau dia sendiri,
...malam lusa kena cari anjing betina, lembu, kambing dll dan buatlah seks dengan hewan tu...

Apa macam, ada sanggup...daripada hendak mengundang kemurkaan Tuhan, bencana alam yang dasyat dan malapetaka dunia yang teruk maka lebih baik lu orang dua tu pergi jahanam, pergi mampus dulu !!!

Tak sedar-sedar lagi ke apa sebab dan puncanya kenapa negara Filipina, Thailand, Mexico, dan beberapa lagi negara Barat sering ditimpa dengan musibah alam?...itu semua berpunca daripada amalan hidup sebahagian rakyatnya yang suka mengamal gaya hidup bebas tanpa batasan, seks bebas tanpa mengenal apa jantina jauh lebih keji dari binatang!!!

Amazing goal Ryujiro Ueda !!! BEST header ever WORLD RECORD 58.6 Meter !...

Arkib Blog