Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Mac 02, 2012

Badrulamin terus dirundung malang, jadi mangsa "6 Jahanam" lah pula !

Setelah mengalami kecederaan yang amat teruk akibat dibelasah oleh 20 orang samseng dalam kejadian di bilik bernombor 6385 Hotel Swiss Garden Kuantan Pahang hujung February lalu yang menyebabkan beliau terpaksa dimasukkan ke wad kecemasan serta menerima puluhan jahitan untuk luka yang beliau alami dibelakang telinga, pipi, dagu, tengkuk, hidung dan bahagian muka, Badrulamin yang baru saja dibenarkan keluar dari wad hospital sebenar masih lagi bertarung dengan banyak ancaman lain.

Menurut Badrulamin, beliau telah menjadi mangsa kepada "6 jahanam" iaitu selepas peristiwa JAIP menahan beliau ketika sedang berdua-duaan dengan wanita bukan muhrim di dalam bilik hotel penginapannya di mana sekumpulan "6 jahanam" itu bertindak 'merasuah" pemandu/pembantu peribadi beliau dengan "imbuhan lumayan" sekiranya pembantunya itu sanggup bekerjasama dengan "6 jahanam" ini untuk jadi saksi memburukkannya. Seterusnya di Malaysia Kini

Video: Ust. Badrul masuk ICU setelah cedera parah dibelasah 20 orang samseng. Amin!Dari cara Ustaz Hijau 2.0 tu menjawab setiap soalan daripada wartawan saja kita sudah boleh mengesan bahawa Dr. Badrul sama juga dengan para pemimpin Pakatan Haram Pembangkang yang lain memang suka mengada-ngada dan gemar buat cerita palsu. Kononnya beliau kena pukul dan macam-macam lagi.

Kali-kali dia mendakwa kena belasah dengan teruk oleh 20 orang samseng masa dia kena tangkap basah dengan pasangan khalwat isteri orang di dalam bilik bernombor 6385 Hotel Swiss Garden Kuantan Pahang, tetapi pihak polis dah naik boring menunggu Badrulamin nak catat keterangan daripadanya, namun sehingga kini kelibat ustaz tu pun tak pernah kunjung tiba ke Balai Polis yang terdekat.

Akhirnya, Hamas juga tahu Anwar memang tidak boleh dipercayai !

KUALA LUMPUR 1 Mac - Hamas hari ini menafikan bahawa pendirian pertubuhan tersebut selari dengan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang menyokong sebarang usaha melindungi keselamatan negara Israel ketika diwawancara oleh akhbar The Wall Street Journal.

Pengerusi Biro Politik Hamas, Dr. Mousa Abu Marzook berkata, pertubuhan itu sama sekali tidak akan mengiktiraf rejim Zionis kerana bagi Hamas, negara itu tidak sah kewujudannya di muka bumi. Baca seterusnya...

Itulah akibatnya apabila cuba hendak mengheret konflik yang berlaku di negara Palestine ke dalam politik Malaysia. Semua perkara hendak dipolitikkan. Penderitaan dan kesengsaraan rakyat Palestine yang dizalimi oleh pengganas Israel patutnya tidak digunakan oleh puak-puak pembangkang di negara ini untuk meraih undi daripada rakyat Malaysia.

Memang tidak adil sama sekali untuk mana-mana pihak yang sengaja cuba mempermainkan perjuangan rakyat Palestine dalam mendapatkan kembali hak milik mereka yang telah dirampas oleh pihak pengganas Israel.

Arkib Blog