Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Februari 28, 2013

Liwat III: Abang Civic lebih hebat daripada DS Anwar !

Sejak perjuangan pihak Pakatan Pembangkang yang dianggotai PKR, DAP dan PAS untuk memartabatkan budaya seks songsang iaitu LGBT di negara ini yang bermula sebaik saja pakatan mereka hampir mempunyai kuasa seimbang dengan kerajaan Barisan Nasional, maka seperti diduga budaya tersebut seperti semakin menjadi-jadi pula berlaku di sekitar kita dalam Malaysia.

Cuba luangkan sedikit masa untuk membaca di sini untuk mengetahui bagaimana seorang Pengurus sebuah syarikat berkaitan dengan kerajaan (GLC) telah berjaya memperdayakan empat orang pelajar sekolah menengah yang kesemuanya lelaki dan masing-masing mereka berusia 13 tahun di mana pelajar ini telah menjadi mangsa liwat kepada lelaki berusia dalam lingkungan 40an itu.

Mungkin ini merupakan gambaran awal bagi kita di Malaysia seandainya nanti pihak PR diberi peluang untuk memerintah negara. Kemungkinan itu tidak dapat dinafikan kerana usaha pihak mereka untuk menghidupkan budaya itu tidak pernah terhenti walaupun telah menerima bantahan daripada ramai pihak sebelum ini.

Arkib Blog