Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Mac 03, 2012

Scorpene: Majalah Tiga TV3 juga turut dedah perihal kapal selam negara

Malam ini Sabtu 3 Mac 2012, TV3 melalui segmen Majalah 3nya juga telah secara terang-terangan menyiarkan dengan jelas mengenai rahsia-rahsia tertentu pada dua kapal selam pertama negara iaitu KD Tunku Abdul Rahman serta KD Tun Abdul Razak.

Tetapi yang peliknya ialah kenapa penglibatan blogger Papa Gomo yang turut terpilih selain daripada Ketua Menteri Pulau Pinang YB Lim Guan Eng untuk belayar dengan kapal selam semasa berlansungnya Maritim Antarabangsa Langkawi tahun lepas terus diungkit segelintir rakan-rakan sealiran.

Patutnya kita semua berbanggalah kerana rakan blogger telah dipilih tidak kira siapalah yang membenarkan beliau masuk sebab apa yang penting keselamatan semua pihak diutamakan dan apabila salah seorang blogger diterima untuk masuk bererti itu adalah satu pengiktirafan oleh pihak kerajaan terhadap peranan yang kita semua mainkan selama ini.

Syabas dan tahniah Papa Gomo, kerana telah ada pengalaman menyelam bersama dengan kapal selam kebanggaan rakyat Malaysia. Saya tabik dan bangga kepada anda. Jangan kisah apa orang kata dan yang penting adalah ikhlas dan itulah saya turut sangat teruja. :-)

Arkib Blog