Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, April 23, 2012

Seks Songsang: puak LGBT lebih keji dan hina dari anjing !

Semasa ditemuramah oleh wartawan TV3 juga oleh beberapa waratawan dari media lain, salah seorang ahli panel yang sama-sama memberi syarahan pada Wacana Kemungkaran LGBT di Dewan Besar Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Kampus Antarabangsa yang bertajuk "Seks Songsang Perspektif Syari'ah" di mana beliau (maaf, saya terlupa nama ahli panel berkenaan) telah memberi perumpamaan tentang pelaku kegiatan yang sungguh tidak bertamadun itu.

Ketika di hadapan para wartawan beliau memberi contoh bagaimana "anjing-anjing jantan sekiranya dicampakkan kedalam kandang yang menempatkan anjing yang sama jenis dengannya, maka mereka akan berkelahi atau bergaduh sesama sendiri sehingga salah seekor daripada anjing tersebut mengalah dan melarikan diri namun berbeza dengan lelaki gay, apabila mereka ditempatkan di dalam sebuah bilik bersama dengan lelaki yang sama nalurinya sudah pasti akan berlaku perkara yang mustahil dilakukan oleh seekor anjing jantan dengan anjing jantan yang lain iaitu bercumbu rayu, berpeluk-pelukan, berciuman dan lain-lain lagi yang pada kelazimannya dilakukan dengan pasangan yang berlainan jantina.

Program berkenaan juga turut disertai oleh Pengerusi Pusat Kajian Fiqh Kontemporari, YB Ustaz Nasharuddin Mat Isa yang juga bekas Timbalan Presiden PAS dan ianya dianjurkan oleh Pertubuhan Muafakat Sejahtera Malaysia (MUAFAKAT) pimpinan Ustaz Ismail Mina bekas rakan rapat Anwar Ibrahim.

Biasanya kita sering mendengar orang menyebut tentang perbezaan di antara haiwan-haiwan dengan manusia. Orang akan berkata "manusia dikurniakan dengan hawa nafsu serta akal tetapi haiwan hanya dikurniakan dengan nafsu tanpa akal fikiran." Begitu juga dengan para malaikat di mana mereka hanya dikurniakan hanya akal namun tiada nafsu. Tetapi bagaimana manusia khususnya mereka yang berada di dalam kumpulan LGBT rela merendahkan darjat mereka jauh di bawah darjat haiwan-haiwan yang tidak punya akal fikiran ?

Sarang pelampau di Dataran Merdeka: saya sokong Papa Gomo !

Saya menyokong 100 peratus tulisan Papa Gomo di sini di mana saya yakin bahawa ianya ditujukan khas kepada pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) berkaitan dengan kewujudan yang semakin hari semakin banyak sarang-sarang pelampau serta pemberontak kalangan segelintir Mahasiswa yang anti-PTPTN di sekitar Dataran Merdeka.

Saya juga sangat setuju bagaimana pihak DBKL hanya membiarkan kelompok pelampau ini membina sarang haram mereka di situ sedangkan kawasan berkenaan adalah antara kawasan yang sering dikunjungi oleh pelancong asing dan jika dibandingkan dengan tindakan yang sebelum ini terhadap para penjaja kecil-kecilan pasti akan dikenakan tindakan segera oleh DBKL tetapi kenapa tidak kepada kumpulan pemberontan itu?

Oleh itu, apakah pihak DBKL akan menunggu sakit menjadi barah baru nak bertindak? Kenapa tidak cegah lebih awal sebelum perbuatan pelampau mahasiswa yang sewel itu terus memudaratkan keadaan dan apakah Malaysia ini ada Kementerian Keselamatan Dalam Negeri, jika ada siapakah Menterinya? Pelik sungguh bila DS Hisham sendiri kata bahawa perhimpunan BARUA 3.0 sebagai tidak ganas dan bahaya...

Liwat III: Speaker Parlimen Gay Australia letak jawatan serta-merta !!!

SIDNEY 22 April - Speaker Parlimen Australia hari ini meletak jawatan selepas dituduh melakukan gangguan seksual terhadap seorang kakitangan lelaki dan menyalah gunakan peruntukkan perbelanjaan.

Peter Slipper didakwa telah membuat hubungan sulit dengan pekerja lelakinya James Ashby yang berusia 33 tahun. Seterusnya di Utusan Malaysia

Bezanya kalau di Malaysia apabila ada pemimpin yang sudah banyak kali terlibat dengan masalah salahlaku seks serta kuasa tidak berani untuk bertanggungjawab atas perbuatan sendiri namun sebalik asyik menyalahkan pihak lain pula...

Arkib Blog