Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Ahad, Mac 06, 2011

Syurga PAS semakin ditolak oleh rakyat !

Syabas dan Tahniah buat kedua-dua calon Barisan Nasional di DUN Merlimau Melaka YB Roslan Ahmad serta ADUN Kerdau Pahang YB Syed Ibrahim di atas kemenangan besar mereka pada PRK tersebut.

YB Roslan Ahmad telah memperolehi 5,962 undi di DUN Merlimau mengalahkan calon daripada PAS yang hanya mendapat undi sebanyak 2,319 dan ini telah menjadikan majoriti Barisan Nasional semakin meningkat dengan undi majoriti 3,643.

Manakala YB Syed Ibrahim pula telah menang dengan undi majoriti besar sebanyak 2,724 apabila berjaya mendapat sokongan daripada 5.060 pengundi meninggalkan jauh calon PAS yang hanya mampu menawan hati 2,336 pengundi di DUN Kerdau.

Nampak gayanya segala janji-janji termasuklah janji syurga oleh PAS kepada para pengundi di kedua-dua kawasan Pilihan Raya Kecil berkenaan tidak lagi mendapat tempat di hati rakyat disitu malah mereka sudah jelas menolak perjuangan PAS yang terpesong dan sesat dengan tafsiran-tafsiran yang sangat mengelirukan.

PRK 2728: rakyat Merlimau & Kerdau selamat mengundi BN..

Hari ini hari pembuangan undi bagi kawasan Pilihan Raya kecil DUN N.27 Merlimau Melaka dan juga DUN N.28 Kerdau Pahang Darul Makmur.

Rakyat semakin matang dalam memilih siapa wakil rakyat yang harus mereka pilih untuk menjadi wakil mereka di satu-satu kawasan.

Berlalulah sudah 8 hari berkempen maka tibalah masanya untuk rakyat di dua kawasan DUN berkenaan membuat perhitungan yang bijak sebagai meneruskan sejarah kemenangan calon-calon Barisan Nasional dalam PRK sebelum ini dengan tetap memilih calon daripada Barisan Nasional.

Untuk para pengundi di DUN kawasan N.27 Merlimau Melaka dan juga N.28 Kerdau Pahang, tambahlah kekuatan sedia ada pada Barisan Nasional dengan memberi kemenangan yang lebih besar lagi kepada kedua-dua calon.

UNDILAH BARISAN NASIONAL untuk masa depan yang lebuh terjamin !

Arkib Blog