Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, November 05, 2011

Tercapaikah sasaran 70 juta rakyat Malaysia menjelang tahun 2100 ?

 George Walker Bush pernah bersekedudukan selama 8 tahun dengan Tony Blair atas tiket perkahwinan sejenis yang telah lama diiktirafkan oleh sebahagian besar negara-negara Barat. Namun selepas itu mereka bercerai atas sebab-sebab peribadi.

 Al Gore yang kuat cemburu telah bertindak menyerang George W. Bush dengan membalingkan ke arah kepalanya sepasang kasut setelah mendapat tahu bahawa Bush berlaku curang terhadap dirinya apabila jelas menjalinkan hubungan intim dengan Tony Blair.

Bush mendapat malu besar apabila rahsianya itu telah terbongkar dan kebetulan pula serangan itu berlaku .ketika beliau sedang mengadakan sidang media bersama dengan Perdana Menteri Iraq.

 Ini budaya kuning dari Barat yang semakin bercambah dikalangan penanam kunyit di negara kita, golongan ini hampir-hampir mendapat suntikan semangat baru apabila bekas presiden Majlis Peguam Ambiga Sexualavasan telah dijemput oleh pihak penganjur Program Seksualiti Merdeka untuk merasmikan perhimpunan itu namun nasib tidak menyebelahi mereka apabila rancangan mereka telah mendapat bantahan kuat oleh banyak pihak di negara ini.

 Perlakuan sumbang seperti ini sudah menjadi satu pemandangan yang biasa di Barat tetapi menjadi sesuatu yang luar tabiee di Malaysia...
 Kawen sama jantan, salah seorang dari pasangan pengantin bertindak menyarung cincin ke jari manis pasangannya, yang paderi bangang tu bagi restu kepada pasangan pengantin songsang itu apa ke hal...

 Kawen sama betina, juga yang seorang kelihatan hendak menyarung sebentuk cincin perkahwinan kepada pasangannya, nampak lagi betapa bodoh dan bahlulnya paderi piang yang sanggup memberkati majlis haram seumpama itu, memang hewan purba betul!!!

 Agama Kristian telah dirosak dengan teruknya oleh pihak-pihak di Barat. Jika Kristian sebelah Asia Timur tidak pernah mengiktirafkan perkahwinan sejenis serupa itu tetapi Kritsian di Barat telah melakukannya dan ini adalah antara bukti nyata bahawa ajaran Kristian sudah rosak dan di rosakkan oleh Barat.

 Ini juga bukti bahawa memang sah, banyak ajaran-ajaran asal dalam agama Kristian telah diubah-suai oleh pihak Barat bagi membolehkannya dapat disesuaikan dengan gaya hidup tidak bertamadun masyarakat Barat.

 Gembira setelah mendapat sijil perkahwinan sejenis. Perjuangan Ambiga Sexualavasan tidak mustahil akan sampai ke tahap itu sekiranya pihak berkuasa lambat bertindak, namun jauh di sudut hati ini ingin menyampaikan jutaan ucapan syabas dan tahniah buat PDRM yang bertindak dengan cepat dan tegas berdepan dengan usaha terbaru oleh Ambiga itu sehingga memaksa mereka untuk membatalkan program berkenaan dari diteruskan.

 Pasti ramai rakyat Malaysia yang terasa mual dan nak muntah apabila disajikan dengan pemandangan seperti ini. Perbuatan tidak senonoh, bertentangan sama sekali dengan nilai budaya dan adat resam masyarakat timur kita. Apa yang akan mereka dapat dari perbuatan seperti di atas ?
Zuriat dan keturunan tak dapat namun sebaliknya hanya dosa saja yang dapat. Jadi, adakah matlamat kerajaan Malaysia ketika di bawah pentadbiran YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad dulu yang mensasarkan jumlah rakyat Malaysia pada tahun 2100 berkembang daripada 25 juta kepada 70 juta orang akan menjadi kenyataan sekiranya perkahwinan tidak bertamadun ala-Barat dibenarkan dan diizinkan kepada golongan songsang di negara ini ?

Arkib Blog