Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, November 20, 2012

K.O BNBN K.O persis jampi manusia zaman purba !

Kalau kita tengok berulang kali video perbuatan melampau yang kononnya sebagai doa oleh orang-orang PAS yang memohon agar Tuhan membinasakan UMNO dan kerajaan Barisan Nasional, kelakuan mereka ketika itu tidak ubah seperti tingkahlaku manusia pada zaman dahulu-kala yang memohon sesuatu perkara hanya daripada makhluk halus, jembalang dan juga jin dengan menggunakan bacaan jampi serapah mereka.

Perbuatan seperti kebudak-budakkan itu langsung tidak mencerminkan PAS yang dilaung-laungkan sebagai sebuah parti yang berteraskan Islam malah perbuatan mereka yang mendoakan kebinasaan kepada pihak lain amat bertentangan sama sekali dengan ajaran Islam itu sendiri yang menuntut semua umatnya sentiasa berbuat baik terhadap sesama mereka dan juga penganut agama lain.

Al Quran mempertahankan Yesus !

Jika dalam kepercayaan agama Kristian, Yesus Kristus telah mati dibunuh dan disalibkan tetapi dalam Al Quran pula sebaliknya malah mempertahankan bahawa Yesus tidak mati dibunuh atau disalibkan. Surah An Nissa Ayat 157 - Ayat 158 terbukti menjelaskan http://ms.wikipedia.org/wiki/Nabi_Isa_a.s.

Kalau boleh semua orang perlu melihat ini dengan jiwa, minda serta pikiran yang terbuka...kita wajar mencari kebenaran...selain kita nak tahu Yahudi ini siapa...rupa-rupanya Yahudi adalah pengikut Dajjal...dan pada akhir zaman kelak Yesus akan turun ke bumi sesudah Imam Mahdi dan Dajjal yang turun untuk membunuh Imam Mahdi..

Arkib Blog