Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, September 08, 2011

Liwat 5 bintang: Azmin kena liwat di Hawai ?!?!?!Video pengakuan kakak sulung YB Azmin Ali tentang "sesuatu" yang pernah terjadi pada diriAzmin waktu zaman muda beliau iaitu ketika usianya sebaya dengan usia Mohd Saiful Bukhary Azlan. Perubahan pada Azmin disedari oleh kakaknya itu sekembali Ahli Parlimen Gombak itu dari lawatan ke Hawai bersama...

BN & KDN longlai, Mat Syabun dibiar terus bebas menggugat kestabilan negara !


Macam muka babi kan...
 Selepas berjaya menimbulkan isu komunis dan Mat Indera kini Mat Syabun terus mara dengan kegilaannya yang sudah tidak terkawal lagi. Mat Syabun sudah tidak takut lagi untuk membangkitkan sebarang isu walaupun ianya bakal mendatangkan kesan yang sangat buruk kepada negara sebab kerajaan Barisan Nasional khususnya KDN sudah terlalu lemah dan tidak berdaya lagi untuk bertindak walaupun sudah berlori-lori kertas laporan polis dibuat terhadap Mat Syabun.

Keadaan itu telah memberikan ruang serta peluang yang cukup luas kepada Mat Syabun untuk mempengaruhi mana-mana pihak supaya terpengaruh dengan cerita yang dibawanya. Luangkan masa untuk membaca seterusnya kerja terkutuk oleh Mat Syabun di sini.

Kalau isu komunis dan Mat Indera telah mendapat maklumbalas yang begitu memberangsangkan daripada pelbagai pihak, nampaknya Mat Syabun menjadi semakin sangat seronok dan kini beliau meneruskan misi jahanam beliau bersama PAS untuk melaga-laga semua waris keluarga kepada para pejuang kemerdekaan di negara ini. Sejarah kemerdekaan negara yang sekian lama telah diterima baik oleh semua lapisan masyarakat di Malaysia kini sudahpun dicemari oleh perbuatan gila Mat Syabun.

Apa lagi fungsi KDN yang sebenarnya di negara ini ? KDN dibawah kepimpinan Datuk Seri Hishamuddin sudah tidak mampu lagi untuk berbuat apa-apa dalam mempertahankan kedaulatan negara dari diganggu-gugat oleh pengkhianat negara, tidak mampu lagi untuk menyekat kebiadapan segelintir pemimpin-pemimpin yang semakin berani menimbulkan suasana ketakutan dalam kalangan masyarakat di negara ini...

Arkib Blog