Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, September 08, 2012

Lucutkan saja taraf kerakyatan mereka yang cuba menukar Jalur Gemilang !

 Jika kerajaan benar-benar mahu perbuatan biadap dan terkutuk seperti yang pernah dilakukan oleh beberapa individu pada malam Ambang Merdeka 30 Ogos 2012 di mana selain insiden memijak potret Perdanna Menteri Datuk Seri Najib dan juga gambar Datin Seri Rosmah mereka juga turut bertindak melampau apabila tergamak mengibar bendera lain bagi menggantikan Jalur Gemilang, maka kerajaan kena betul-betul bertegas terhadap pengkhianat negara ini.
Tindakan yang paling sesuai untuk dikenakan terhadap para pengkhianat negara seperti dalam gambar di atas adalah lucutkan taraf kerakyatan mereka selaku warganegara ini dan seterusnya singkirkan saja mereka daripada bumi Malaysia ini.

Kita tidak mahu akan lebih banyak lagi perkara-perkara yang memalukan negara ini dilakukan oleh puak-puak ini, mereka harus disedarkan tentang tanggungjawab semua rakyat terhadap negara ini dan bukannya dibiarkan untuk terus menghuru-harakan keamanan di dalam negara ini. Ambil tindakan yang tegas semaksimum mungkin yang boleh terhadap para pengkhianat negara seperti mereka ini

Arkib Blog