Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, November 07, 2012

"Sandy" pembalasan Tuhan terhadap golongan LGBT - Paderi Kristian Amerika Syarikat

Di sebalik usaha oleh orang-orang bukan Islam sendiri khususnya oleh para pemimpin agama Kristian di beberapa buah negara dalam menentang kegiatan tidak bermoral seperti Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender (LGBT) namun yang peliknya timbul pula usaha oleh pihak tertentu di negara ini yang cuba menjadi pendekar kepada kumpulan songsang itu.

Kalau pemimpin agama Kristian di Amerika Syarikat sendiri boleh melihat bahawa apa yang sedang negara mereka hadapi ketika ini seperti bencana alam dasyat dan yang terbaru apabila negara mereka dibadai oleh Taufan Sandy adalah disebabkan oleh perbuatan tidak bermoral rakyat mereka sendiri yang mengamal cara hidup yang lebih teruk daripada haiwan tetapi yang anehnya apabila ada pihak di Malaysia yang terus mendokong perjuangan golongan LGBT itu. Jika haiwan masih boleh kenal jantina lawan tapi golongan LGBT pula sebaliknya.

Sila baca kenyataan beberapa pemimpin agama di Amerika Syarikat tentang amalan LGBT sehingga mengundang bencana Sandy di negara mereka >>> Utusan Malaysia

Arkib Blog