Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Mei 14, 2011

Video jenazah Osama dihumban ke dalam laut dari helikopter! Percaya?

Amerika Syarikat memang kejam, memang zalim. Walaupun itu saya yakin itu bukanlah jenazah milik Osama bin Laden seperti yang didakwa tetapi perbuatan menghumban dan membuang mayat manusia kedalam laut adalah satu perbuatan oleh satu bangsa yang paling tidak bertamadun sama sekali di dunia ini.

100% bukan Osama walaupun saya tidak percaya dengan kewujudan manusia bernama Osama sebab biasanya kalau kulit orang Asia Tengah ia tidaklah putih melepak seperti kulit mayat didalam pesawat tersebut yang mukanya ditutup cuma menampakkan bahagian tangan diikat dengan tali dan kaki yang jelas berwarna putih cerah seperti kulit orang Barat.

Nik Aziz sudah taruh kunci syurga dicelah kaki Anwar...

Nampaknya sekarang ini semua orang tak kira apa juga agama mereka sudah boleh masuk syurga dengan cara yang begitu mudah dan senang sekali. Cari saja dimana Anwar Ibrahim, bila jumpa saja terus jilat kakinya sampai licin...tapi janganlah pula jilat Omega Pandikuttynya ;-)) kaki dia saja.

MB Kelantan Datuk Nik Aziz sudah ada keluar fatwa baru. Jilat kaki Anwar Ibrahim bermakna syurga sudah ada terbentang di depan mata. Berdosa besar kalau sentuh benda yang ada sangkut paut dengan Anwar Ibrahim menurut Datuk Nik Aziz.

Tak payah mengerjakan sembahyang...tak perlu guna password 'mokhtar', jilat saja kaki Anwar Ibrahim maka syurga sedia menanti. Tu kalau kita rasa ada bersalah kerana menyiar atau menayangkan video seks melibatkan satu individu yang wajahnya mirip dengan wajah Anwar Ibrahim.

Kata Datuk Nik Aziz lagi untuk meyakinkan orang ramai...perbuatan mendedah atau menyebar video seks adalah lebih besar kesalahannya daripada perbuatan berlakon didalam video seks itu. Tu tak berdosa maksud Datuk Nik Aziz. Halal?

Angkara solat hajat dimakbul, Nik Aziz menyesal dan mahu minta maaf dari Anwar!!!

Mursyidul Am PAS juga Menteri Besar Kelantan YAB Datuk Nik Aziz Nik Mat telah mengajak semua mereka yang ada terlibat didalam penyebaran, penyiaran atau penayangan video lucah pandikutty Anwar Ibrahim agar segera bertaubat dan memohon maaf kepada Anwar Ibrahim dengan hanya menjilat kaki Anwar dan kalau tidak maka mereka-mereka itu tidak akan mampu masuk ke dalam syurga.

Saranan dan ajakkan yang dibuat oleh Datuk Nik Aziz itu adalah merujuk kepada "solat hajat" memohon Tuhan menunjukkan kebenaran terhadap isu video seks membabitkan Anwar yang pernah dilakukan oleh sebilangan besar penyokong PAS termasuklah Datuk Nik Aziz sendiri, Presiden PAS Hj Abdul Hadi Awang serta Anwar Ibrahim yang kini sudah dimakbul oleh Yang Maha Kuasa dan sudah diperlihatkan sedikit demi sedikit kepada rakyat Malaysia.

Seakan-akan sangat menyesal dengan solat hajat itu yang telah dimabulkan Tuhan itu, tanpa Datuk Nik Aziz duga sama sekali bahawa ianya semakin lama semakin jelas membuka aib serta rahsia Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim serta ahli keluarga beliau telah membuat Datuk Nik Aziz kini seperti seseorang yang sedang duduk diatas timbunan bara api yang sedang hangat membara.

Mendesak mereka yang terlibat dengan isu video seks Anwar Ibrahim supaya menjilat kaki peliwat itu sekira bila mati nanti mahu masuk ke syurga adalah satu arahan dari seorang guru agama yang sudah sesat terlalu jauh dari agama yang dianutinya. Jadi kalau begitu mana-mana mereka yang bukan saja pernah menjilat kaki Anwar Ibrahim sepertimana yang dimaksudkan oleh Datuk Nik Aziz kira sudah senang-senanglah masuk ke syurga misalnya wanita China dalam video seks tersebut yang kelihatan sedang mengulum pandikontol Anwar Ibrahim tentulah mudah saja untuk masuk ke dalam syurga bila dah mati nanti.

Selepas drama Sabotaj, PKR Production terbit drama baru "Anak Generasi Y"

Tak kuasa nak cerita banyak... tu dia suasana sewaktu krew PKR buat promosi filem terbaru keluarannya "Anak Generasi Y" kisah tentang anak-anak kecil yang bijak2 main SMS juga...adegan ugutan bunuh lagi tu, bahaya...fuhhh...semudah tu ker nak bunuh?...macam bunuh anak nyamuk baru menetas dari telur he he
 Ni pulak tentang drama "Sabotaj kereta" kononnya cerita pemandunya dah 28 tahun jadi driver, 10 jadi mekanik, kira berpengalaman luaslah maksudnya dalam hal berkaitan kereta manakala waktu jadi mekanik tu dia akui dalam 10 tahun sebagai mekanik, 7 tahun dikhususkan ke bahagian kereta mewah iaitu Mercedes Benz...eh macam tau saja majikkan dia yang Abdullah Sani akan jadi driver Anwar Ibrahim he he he...tapi malangnya kereta buat hal die tak perasan jugak.
 Ni pulak drama "Tulang belakangku sakit lagi" tapi secepat kilat chow ke Bahrain he he he
 Ni drama yang buat banyak orang jadi suspen, panik "2 malam di Pejabat Turki" adegan ugutan bunuh...sape nak bunuh?
 Ni pulak drama "Belakang sakit leher eh?."
 Ni drama berkaitan jugak tentang "Racun arsenik, Azmin lagi sayang"
Ni drama tentang "Racun arsenik, Azizah sayang."

Arkib Blog