Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Julai 02, 2011

Syabas PDRM !! tegas menggempur pelampau dan petualang negara...

Tindakan awal, tegas, berani, penuh tanggungjawab dan pantas oleh pihak Polis terhadap kumpulan pelampau BERSHIT 2.0 serta kumpulan serpihan atau saki baki komunis sejak kebelakangan ini yang jika mereka dibiarkan untuk terus bermaharajalela pasti akan mendatangkan begitu banyak kemudaratan kepada negara ini, jadi dengan tindakan cepat serta tepat pada masanya oleh pihak PDRM maka tahap kegelisahan dan kebimbangan rakyat Malaysia tentang ancaman pelampau BERSHIT mampu dikurangkan.

Syabas PDRM, teruskan usaha menggempur dan mematah kerja-kerja keji dan terkutuk yang sedang dijalankan oleh puaka-puaka betina betina dan jantan yang bertujuan untuk mengucar-kacirkan suasana aman, tenteram, harmoni dalam negara ini. Saya juga sangat bersetuju dengan saranan yang telah dibuat oleh Ketua Menteri Melaka YAB Datuk Seri Mohd Ali Rustam, mahu kerajaan Malaysia melucut kewarganegaraan Ambabiga dan saya tambah lagi, halau saja Ambiga serta semua yang menjadi talibarutnya keluar dari Malaysia ini.

Ambabiga, puaka betina yang sudah kehilangan kelayakkannya sebagai salah seorang rakyat Malaysia kerana dia jelas tidak bertanggungjawab berkenaan dengan kedaulatan serta keamanan Malaysia dan Ambabiga hanya ingin untuk menghuru-harakan keadaan didalam negara ini daripada tenteram kepada yang bergolak dan kacau bilau. Maka adalah tepat sekali jika ada usaha susulan untuk membatalkan status kewarganegaraannya.

Arkib Blog