Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, November 01, 2011

Sejak tahun 2004 Anwar tak boleh mendirikan sembahyang ?

 Menurut doktor pakar bedah dari Jerman Dr Thomas Hoogland yang bertanggungjawab melakukan pemdedahan tulang belakang terhadap Anwar Ibrahim dalam tahun 2004 dulu, Anwar setelah itu tidak lagi boleh untuk melakukan sebarang pergerakan fizikal secara sepontan seperti membongkokkan badan kerana ia mampu mendatangkan rasa sakit dengan segera terutama di bahagian tulang belakangnya.
Kononnya banyak lagi perkara lain yang tidak boleh dilakukan oleh Anwar selepas menjalani pembendahan tersebut terutama sekali dikala beliau amat perlu untuk melakukan pergerakan badan dalam keadaan tubuh yang harus membongkok seperti ketika solat dimana memang wajib dan harus bagi umat Islam untuk 'rukuk' dan 'sujud' ketika dalam sembahyang.

Jika macam tu, maknanya sudah lebih 6 tahunlah sudah Anwar tidak boleh menunaikan tuntutan agama iaitu mendirikan sembahyang apatah lagi untuk aktiviti jauh lebih lasak seperti terlibat didalam kes liwat II yang memang sangat memerlukan pergerakkan tubuh badan yang lebih aktif, pantas serta tenaga yang kuat zahir dan batin he he he ! ! !

Arkib Blog