Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, November 06, 2009

Anwar gagal peroleh kesemua dokumen...

PUTRAJAYA 6 Nov 2009 - Datuk Seri Anwar Ibrahim terlepas peluang mendapatkan semua dokumen penting pendakwaan dalam kes liwatnya termasuk contoh spesimen Mohd. Saiful Bukhari Azlan setelah Mahkamah Rayuan membenarkan rayuan pendakwa raya dan menolak rayuan balasnya(Anwar) - Utusan Malaysia.

Ulasan sepintas lalu : Keputusan yang telah dibuat oleh Mahakamah Rayuan itu adalah merupakan sesuatu yang boleh kita sifatkan sebagai sebahagian daripada kesan-kesan yang telah, sedang dan akan dilalui oleh Anwar akibat daripada "sumpah laknat" yang telah dilafazkan oleh Mohd. Saiful lebih kurang setahun yang lepas.

Apa saja perkara yang ada melibatkan Anwar Ibrahim akan tetap dan pasti menerima malapetaka yang tidak diduga contohnya seperti apa yang sedang berlaku didalam PKR, apa yang sedang dihadapi oleh Pakatan Pembangkang sejak kebelakangan ini, berapa ramai sudah orang-orang PKR yang keluar meninggalkan Anwar dan banyak lagi perkara-perkara yang berlaku dapat kita lihat selain itu.

Apa yang dapat kita katakan dari apa yang telah Mahkamah Rayuan putuskan mengenai kes liwat itu hari ini tadi ialah kita semua sangat mengharapkan supaya keadilan yang hendak ditegakkan serta digapai oleh Mohd. Saiful akan segera menghampiri beliau. Diharap juga beliau akan sentiasa tabah dan terus cekal untuk menghadapi hari-hari yang mendatang.

Arkib Blog