Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Ogos 26, 2010

DS Najib, putuskan segera hubungan diplomatik dengan Indonesia Jawa !

 

Kepada seluruh pemimpin-pemimpin kerajaan Malaysia, Perdana Menteri YAB Datuk Seri Mohd Najib, Timbalan Perdana Menteri YAB Tan Sri Muhyiddin, Menteri Luar Malaysia YB Datuk Seri Anifah Aman, Menteri Keselamtan Dalam Negeri YB Datuk Seri Hishamuddin...ayuh bangkitlah!!! ..bertindaklah segera keatas tindakan kurang ajar rakyat Indonesia Jawa !!!

Segera !!! ..putuskan hubungan diplomatik dengan Indonesia Jawa !!! ..putuskan segera sebarang kerjasama dengan Indonesia Jawa negara yang rakyatnya tidak punya akal fikiran yang waras !!! ..batalkan segera apa-apa juga sebarang perjanjian kerjasama dengan Indonesia Jawa yang rakyat sudah semakin tidak bertamadun !!!

Usir segera rakyat Indonesia yang berketurunan Jawa dari bumi Malaysia ini !!!

Saya sebagai salah seorang daripada berjuta-juta rakyat Malaysia yang sayangkan negara ini, saya sebagai salah seorang daripada ribuan anak-anak merdeka Malaysia yang sentiasa menjunjung tinggi kedaulatan negara Malaysia, sentiasa mahu agar bendera kebangsaan Malaysia Jalur Gemilang dijaga dengan seelok-eloknya TIDAK sanggup lagi melihat bendera negara kita dipijak-pijak oleh rakyat Indonesia Jawa yang paling hina di muka bumi ini !!!

Saya dan seluruh rakyat Malaysia tidak sanggup lagi melihat Jalur Gemilang terus menjadi mangsa dan hangus dijilat api kebiadapan rakyat negara Indonesia Jawa yang paling bangsat di dunia ini !!!

Seluruh rakyat Malaysia bersedih dengan kejadian yang sama sekali diduga akan dilakukan oleh rakyat dari negara yang penganut Islamnya adalah terbesar di dunia tetapi malang sekali mereka telah bertindak diluar batasan manusia yang normal !!!
Posted by Picasa

Yahudi masuk Masjid Al-Aqsa, DAP masuk Surau Al-Huda ~~~

 

Jika di Asia Barat khususnya di Palestine kejadian pencerobohan demi pencerobohan oleh rejim yahudi keatas rumah-rumah ibadat umat Islam disana seperti sesuatu yang sudah menjadi biasa walaupun seluruh dunia tahu bahawa ianya berlaku didalam keadaan yang amat sukar dan terpaksa dilalui oleh rakyat Palestine setiap hari.

Masjid Al-Aqsa misalnya sudah beberapa kali sudah dimasuki oleh tentera pengganas rejim yahudi dengan alasan yang berbagai-bagai dan kita semua juga sudah tahu bahawa rakyat Palestin sudah sekian lama menderita kerana ditindas oleh tentera pengganas yahudi hanya disebabkan perjuangan rakyat Palestine untuk mempertahankan tanah tumpah darah mereka selain mempertahankan tempat-tempat suci yang paling bersejarah bagi umat Islam disana.

Tetapi apa yang berlaku dinegara kita, di Malaysia pulak adalah disebaliknya apabila ada segelintir pihak orang Islam sendiri yang merelakan apa yang seakan-akan hampir serupa dengan apa yang tidak dibenarkan untuk diamalkan berlaku di Palestine boleh pulak dibenarkan berlaku di Malaysia apabila kerap kali kita melihat ada orang-orang yang bukan beragama Islam memasuki rumah ibadat umat Islam dan bersuara didalam surau ataupun di masjid dihadapan jemaah-jemaah yang rata-ratanya adalah umat Islam.

Jadi bagaimana pula para penyokong PAS serta para pemimpinnya boleh mendakwa yang perjuangan PAS kononnya berlandaskan Islam iaitu memperjuangkan Islam sedangkan dalam masa yang sama kita dapat melihat PAS bukannya cuba untuk mempertahankan tempat-tempat beribadat umat Islam daripada dimasuki oleh orang bukan Islam malah menjemput orang bukan Islam untuk turut bersama-sama dengan mereka didalam surau atau masjid disaat para jemaah masih berada didalam waktu.

Apa sudah jadi dengan Islam PAS? Masjid dan Surau pun kini sudah dibiarkan kepada orang-orang bukan Islam memasukinya dan menjadinya sebagai tempat-tempat berkempen, berhujah tentang politik, berurusniaga dan macam-macam lagi...
Posted by Picasa

Arkib Blog