Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Ahad, Februari 07, 2010

Keselamatan Mohd. Saiful diancam - Polis perlu buat siasatan.

Klik pada gambar untuk imej yang lebih jelas

Ini perkembangan yang sangat tidak baik untuk kes yang sedang dalam perbicaraan di Mahkamah.

Maklumat penting ini diperolehi daripada laman blog PapaGOMO yang sebelum itu diperolehi daripada facebook 'Bujang Senang Hati Gembira' juga sebelum itu lagi bahawa komen oleh penama Anaz Zahari dikesan wujud dalam wall facebook Anwar Ibrahim.

Diharap pihak berkuasa segera bertindak serta menyiasat. Kita harap agar keselamatan diri serta keluarga Mohd. Saiful Bukhari Azlan diberi perhatian sewajarnya.

Baik??? ...baik ada makna tu...!!! - Madu Tiga

Inilah rupa seluar dalam jenama Ralph Lauren yang dijangka akan naik mendadak harganya sesuai dengan situasi semasa dimana banyak barang-barang lain selalu 'naik.' Pasti berebut-rebut orang ramai untuk membelinya sehingga Hypermarket, Supermarket dan lain-lain shopping complex akan cepat kehabisan stock.

Ini juga. Brand yang tidak kurang hangatnya dan pasti akan menguntungkan para peniaga yang ada menjual pakaian seperti baju, seluar tak kira jenisnya yang berlevel Levi's 501, 502,505 atau lagi dan lagi... dan sudah tentu ramai akan bertukar dari yang sebelum ini suka memakai seluar yang berjenama lain seperti Puma, Texan, Louis XIII akan beralih kepada jenama Levi's pilihan utama.
Suka menonton filem "Madu Tiga"? ...ada satu dialog dalam filem tersebut yang pasti kita semua sentiasa ingat... "baik??? ...baik ada makna tu..."

Arkib Blog