Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Disember 29, 2011

Gambar 98% seksi dedah aurat anak sedare Imam Mahgay !

Tergamam dengan pengisytiharan Anwar Ibrahim sebagai Imam Mahgay, anak Azmin Ali yang juge anak sedare kepada Anwar telah menjadi sangat teruja dan terkejut sehingga terlucut segala pakaian yang dipakainya. Gambar ini saya perolehi dari laman rakan facebook, Mamluk Qalawun.

Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansur tak pernahpun berpakaian macam ni tapi hari-hari teruk kena kutuk oleh puak Pakatan Haram, mereka seringkali mempertikai pakaian Datin Seri Rosmah selaku wanita pertama sebuah negara Islam tetapi apa pula kata mereka selepas ini sebaik saja melihat aksi terlampau generasi ketiga dalam Pakatan Haram,,, anak si Azmin Ali, Timbalan Presiden PKR !

Nabi Am PAS & Imam Mahgay PKR serupa saja, 2X5...pembohong!

Alangkah malunya Nabi Am PAS Datuk Nik Aziz Nik Mat selaku seoang Nabi yang baru dilantik apabila kedapatan berbohong ekoran makluman yang dibuat beliau melalui media utama parti berkenaan HarakahDaily bahawa kemelut dalaman parti PAS yang melibatkan Datuk Hassan Ali, Ustaz Nasharuddin Mat Isa dan Datuk Mustafa Ali kini telahpun selesai berikutan permohonan maaf sesama mereka yang terlibat dalam krisis baru-baru ini.

Sumber saya dari blogger Pisau di siya.

Nampak gayanya antara Nabi Am Pas itu dengan Imam Mahgay dari PKR, Anwar Ibrahim semakin banyak persamaan..suka main sorong tarik, suka cakap berbelit-belit dan terbaru nyata berbakat dalam membuat cerita bohong kononnya Datuk Hassan Ali sudah meminta maaf padahal ianya telah dinafikan oleh empunya badan yang tegas beliau tidak sama sekali pernah memohon maaf kepada Nabi Am PAS itu.

Patutnya apabila sudah dinaikkan pangkat sebagai seorang Nabi mestilah kena bersikap jujur dan ikhlas, baru orang akan hormat...

Liwat II: perhimpunan Bebas Anwar 901 menyekat kebebasan hakim !

Dulu sekiranya terdapat kes salahlaku yang melibatkan beberapa pemimpin teritinggi daripada Barisan Nasional yang telah ataupun yang sedang dibicarakan di mahkamah tetapi mengapak sekarang pihak pembangkang yang satu ketika dulu begitu lantang sekali bersuara menuduh para hakim dikawal, disekat kebebasan mereka dalam menentukan bentuk hukuman terhadap mereka yang disabitkan dengan kes yang dibicarakan telah bertindak sebaliknya pulak apabila mereka sendiri kini sedang giat berusaha untuk mempengaruhi keputusan hakim agar melepaskan Anwar Ibrahim dari tuduhan meliwat pembantu perbadinya Mohd. Saiful Azlan Bukharry?

Dalam kes yang melibatkan bekas Ketua Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik, bekas Menteri Selangor Tan Sri Muhammad Muhd Taib dan bekas Menteri Pembangunan Koperasi Tan Sri Kasitah Gaddam misalnya, pihak Pakatan Haram awal-awal lagi telah membuat kesimpulan dan menuduh bahawa ada campurtangan kerajaan dalam menentukan keputusan yang dibuat walaupun kes sedang dalam perbicaraan dan mendakwa kebebasan Hakim disekat serta tiada kebebasan undang-undang di negara ini.

Tetapi bagaimana pula dengan tindakan terkini oleh pihak Pakatan Haram khususnya PKR yang mahu mengadakan perhimpunan besar-besaran pada 9 January 2012 depan bertujuan untuk mendesak hakim agar membebaskan Anwar dari kes liwat IInya? Mengapa mereka tidak memberi ruang kepada badan kehakiman di negara ini untuk membuat keputusan secara bebas sebagaimana yang dikehendaki ramai terutama oleh mereka sendiri sebelum ini? Mengapa harus mengawal dan menyekat kebebasan hakim?

Arkib Blog