Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, April 06, 2012

Bershit 3.0: siapa yang ganggu siapa ni, Pak Samad???

Sentiasa tidak berpuas hati dengan kerajaan Barisan Nasional, itulah dia A. Samad Said. Apa jua yang dilakukan oleh kerajaan BN semuanya tidak betul dimata A. Samad Said. Dalam pemikiran A. Samad Said hanya dia, hanya S. Ambiga Sreenavasan, hanya pihak Pakatan Haram Pembangkang saja yang sempurna, yang betul segalanya.

Setelah kerajaan dibawah pentadbiran Datuk Seri Mohd. Najib nampak semakin banyak melayan hampir separuh dari tuntutan serta kehendak pihak mereka namun itu semua juga seakan-akan masih tidak cukup bagi A. Samad Said serta puak-puak beliau daripada Pakatan Haram. Kerajaan sudah turut kemahuan mereka yang ini, mahu lagi paksa kerajaan menurut semua apa yang ada didalam benak mereka. Memang sial!!!

Lagi mahu berdemo 28 April ini, apakah A. Samad Said langsung tidak terpikir tentang perasaan majoriti rakyat di negara ini yang tidak suka kepada apa yang pihak lakukan. Apakah A. Samad Said pikir seluruh rakyat Malaysia menyokong apa yang puak-puak mereka tu lakukan. Tidakkan beliau terpikir kesannya ke atas ekonomi, keamanan serta keselamatan negara jika sesuatu perkara tidak diingini berlaku andai diteruskan juga rancangan Bershit 3.0 itu nanti.

A. Samad Said kata beliau terus terganggu serta tidak berpuas hati dengan kerajaan(di sini)

Arkib Blog