Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Oktober 07, 2011

Liwat II: tak boleh membongkok, Anwar guna teknologi 'Bluetooth' lah !

KUALA LUMPUR 7 Okt - Perbicaraan kes liwat membabitkan Anwar Ibrahim diberitahu, berdasarkan ujian ke atas ketua pembangkang itu dan keputusan imbasan MRI (Pengimejan Resonans Magnetik), adalah tidak mungkin bagi tertuduh meliwat.

Menurut pakar bedah ortopedik Dr Thomas Hoogland yang menyambung keterangannya hari ini, penilaian dibuat dengan mengambil kira usia Anwar Ibrahim.

"Bekalan darah adalah masalah utama apabila berlaku kerosakan kepada saraf... Apabila kita andaikan hubungan seksual, ia tidak mungkin boleh dilakukan.

"Berdasarkan pemeriksaan ke atas Anwar dan keputusan MRI, ini mustahil dilakukan (tindakan meliwat) kerana usianya," kata Hoogland. Seterusnya ada di sini.

Sikit ulasan;
Jadi, kalau nak membongkokpun tak boleh, maksudnya apa lagi kalau nak meliwat. Tapi Dr Hoogland tak tahu ke bahawa perbuatan meliwat bukan saja boleh dilakukan dengan hanya membongkokkan belakang, namun kegiatan songsang itu juga boleh dilakukan dalam berbagai posisi seperti terlentang, meniarap, berdiri, melutut, berlari atau ketika sedang mandi yang tak memerlukan pelakunya membongkokkan badan.

Mungkinkah akibat dari kesakitan tulang belakang kononnya dihidapi oleh Anwar Ibrahim sehingga tidak memungkinkan beliau mampu untuk meliwat Mohd Saiful, adakah Anwar secara senyap-senyap telah menggunakan teknologi moden terkini seperti bluetooth, infrared, emel, facebok untuk menghantar air maninya ke dalam lubang dubur pengadu ?

Arkib Blog