Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Mei 16, 2014

Kenapa pula presiden SPDP ikut melompat sama ??

Sangat aneh bagi saya apabila seorang presiden bagi sesebuah parti politik bertindak terjun bersama-sama dengan pemimpin-pemimpin lain keluar parti dan masuk parti lain seperti yang telah dilakukan oleh bekas Presiden SPDP Tan Sri William Mawan Ikom.

Lebih mengejutkan lagi ialah apabila Tan Sri William Mawan bertindak sedemikian bersama dengan kumpulan 5 yang pernah menentang beliau sebelum ini seperti ADUN Tasek Biru YB Datuk Peter Nansian, ADUN Bekenu YB Hjh Rosey Yunus, ADUN Marudi YB Datuk Sylvester Entrie Muran, ADUN Batu Danau dan juga bekas Ahli Parlimen Mas Gading Datuk Dr. Tiki Lafe setelah mereka cuba disisih dari parti oleh kepimpinan parti.

Kalau betullah DS Anwar kemalangan, mana gambar kereta dia ya?

Baru beberapa hari lalu kita dikejutkan dengan berita di media sosial facebook jam 10 malam menyebut bahawa ketua pembangkang DS Anwar Ibrahim telah terlibat kemalangan jalanraya di Damansara ketika dalam perjalanan pulang ke rumah bersama dengan isterinya DS Dr. Wan Azizah Wan Ismail.

Tapi sehingga kini kita belum lagi nampak atau ditunjukkan dengan gambar kereta beliau yang terlibat dalam kemalangan tersebut sebab jika benar berlaku tentulah ada disertakan dengan gambar keretanya sekali seperti yang berlaku ke atas YB Tian Chua, mendiang Karpal Singh, Menteri Kesihatan DS S. Subramaniam dan beberapa orang mereka yang lain lagi sebelum ini...tapi gambar kereta Anwar mana hoooo???

Arkib Blog