Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Disember 26, 2012

Gemparrrr!!! Sofea Putih & Ali Akhbar dalam aksi telanjang !

Seorang model, Sofea Putih telah menggemparkan negara apabila tampil bersama pasangan beliau Ali Akhbar bergambar dalam keadaan kedua-duanya bertelanjang bulat dan tidak memakai sebarang pakaian untuk menutup tubuh badan.

Wajarkah perkara seperti ini dibiarkan terus berlaku tanpa sebarang tindakan yang sepatutnya daripada pihak yang berwajib? Apa yang lebih memeranjatkan ialah kedua-dua mereka jika berpandukan kepada nama keduanya beragama Islam dan sudah tentulah kes ini di bawah bidang kuasa Majlis Agama Islam.

Maklumat ringkas, Sofea Putih adalah merupakan bekas pelajar SBP di Pahang dan beliau kini adalah penuntut di UiTM Puncak Alam Selangor. Seruan kepada pihak yang berwajib, bertindaklah segera sebelum perbuatan hina seperti ini berkembang menjadi ikutan mereka yang lain sehingga boleh mencemar nama baik negara kita.

'Trade in' tanah dengan jawatan Menteri Besar cara Zionis!

Urusan pertukaran jualbeli atau lebih mudah disebut sebagai "trade in" oleh sesetengah orang yang biasanya sebelum ini hanya melibatkan harta benda seperti kereta, tv, peti ais mahupun rumah dan sebagainya kini sudahpun memasuki era baru apabila kerajaan PAS Kelantan dikatakan sanggup melakukannya bersama DAP dengan menukar status tanah di negeri tersebut dengan jawatan Menteri Besar Perak.

Untuk mendapatkan jawatan Menteri Besar selepas Pakatan Pembangkang menang pada PRU12 di Perak maka PAS kena berkrompomi dengan DAP dan parti Islam SeMalaysia itu perlu melakukan sesuatu agar jawatan Menteri Besar Perak diberikan kepada mereka. Mahu tidak mahu PAS terpaksa cari tanah di negeri Kelantan untuk diberikan kepada DAP sebagai pertukaran lalu tanah yang terletak di dalam Parlimen Gua Musang dipilih dan diserahkan kepada DAP dan jawatan Menteri Besar di Perak menjadi milik PAS.

Wahhh!!! macam stail Zionis juga mereka ni kalau bab-bab untuk mendapat kuasa..sanggup membelakangkan rakyat dan Sultan Kelantan...buat sesuka hati mereka saja ke atas tanah yang sepatutnya mereka jaga dan pelihara... begitulah gambaran awal kepada pemerintahan PR ini jika mereka menjadi kerajaan pusat kelak..mereka akan sanggup serahkan mana-mana tanah yang ada dalam Malaysia kepada kuasa asing demi kuasa terus memerintah negara tanpa perlu lagi melalui proses demokrasi pilihanraya seperti kelazimannya...

Arkib Blog