Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, November 03, 2010

Kpd pengundi2 di Galas dan Batu Sapi: Tolaklah pemimpin yang rasuah dan pilihlah pemimpin yg bersih !

Tinggal beberapa jam saja lagi masa untuk berkempen di dua lokasi Pilihan Raya Kecil iaitu di N.45 DUN Galas serta di Parlimen P.185 Batu Sapi akan berakhir dan sudah tentulah saki baki masa yang ada akan digunakan sebaik mungkin oleh kedua-dua calon BN beserta dengan jentera pilihan raya masing-masing untuk meraih undi daripada pengundi esok.

Kepada para pengundi di kedua-dua kawasan pilihan raya itu esok maka buatlah perhitungan yang bijak setelah menimbang semua perkara dari segala sudut. Sewajarnyalah semua pengundi-pengundi esok menolak parti yang mana para pemimpin mereka memang telah terlibat di dalam kegiatan politik wang atau rasuah dan pilihlah calon-calon bertanding dari parti yang sudah lama dan terbukti sangat berjasa kepada rakyat Malaysia.
Rakyat Malaysia harus berbangga mempunyai seorang Perdana Menteri yang sangat dikagumi oleh ramai pemimpin negara luar termasuk yang terbaru apabila Setiausaha Negara Amerika Syarikat Hillary Clinton yang kelihatan begitu kagum dan teruja dengan pembangunan serta kemajuan yang dicapai Malaysia sejak ditadbir oleh kerajaan Barisan Nasional yang diterajui oleh Parti UMNO.

Sekiranya ada rakyat asing serta para pemimpin negara luar boleh melahirkan rasa bangga dengan corak kepimpinan kerajaan Malaysia sejak dulu sehingga kini, mengapa tidak kita dan oleh itu untuk menggambarkan segala isi hati pengundi-pengundi semua terhadap pentadbiran Datuk Seri Najib yang sangat cemerlang ini maka terjemahkanlah ianya didalam bentuk undi esok. Sokonglah perjuangan BN demi masa depan Malaysia yang aman, selamat dan makmur !

UNDILAH CALON BN di DUN N.45 Galas dan PARLIMEN P.185 Batu Sapi demi kesinambungan pembangunan yang berterusan !

HIDUP BN ! HIDUP BN! HIDUP BN !

Arkib Blog