Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Februari 24, 2011

Pelampau Hindraf akan buat kacau-bilau lagi di Malaysia ! KDN, bangunlah !!!
Tak sudah-sudah puak pelampau kaum ini. Bukannya mau serik malah mereka semakin berani untuk bertindak mengatasi undang-undang negara.

Hanya kerana isu Novel Interlok mereka sanggup untuk mengenepikan perasaan rakyat dan warganegara Malaysia yang lain.

Apa mereka ini langsung tidak mahu memahami apa yang sedang dilakukan oleh pihak kerajaan sekarang yang tengah mencari penyelesaian berhubung kandungan yang terdapat di dalam novel berkenaan.

Berilah peluang kepada pihak kerajaan khususnya pihak Kementerian Pelajaran serta mereka yang mewakili masyarakat India untuk mencari jalan mengatasi masalah yang sedang menyelubungi novel interlok, apa hendak di kecoh-kecohkan hingga mau berarak ke atas jalanraya.

Kepada Menteri Dalam Negeri YB Datuk Seri Hishamuddin, bertindaklah awal sebelum berlaku berbagai-bagai masalah lain nanti, bertegaslah dengan puak-puak Hindraf ini, jangan bagi muka lembik kepada mereka, cegah sebarang kemungkinan yang boleh memudaratkan keselamatan negara, jangan asyik bagi amaran, amaran, amaran, amaran, amaran, amaran, amaran....sampai bila lagi mau bagi amaran saja ?

KDN harus melihat bahawa Hindraf kini bukan saja lagi menjadi ancaman kepada kerajaan Barisan Nasional semata-mata tetapi telah turut menjadi ancaman kepada kestabilan, kedaulatan, maruah, keharmonian, kesejahteraan serta keselamatan negara dan juga ancaman kepada rakyat Malaysia secara keseluruhannya.

Arkib Blog