Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Oktober 06, 2010

Laporan Polis oleh Rahimi: Apakah ianya sandiwara terbaru PKR ?

Semua kita mungkin masih lagi samar-samar dengan apa yang terkandung didalam laporan polis yang telah dibuat oleh bekas 'pembancuh kopi' kepada Penasihat PKR DS Anwar Ibrahim iaitu Rahimi Osman.

Kita semua belum lagi tahu atas sebab apa sebenarnya beliau membuat laporan itu dan individu manakah yang telah menganiaya beliau ? Bermacam andaian pasti akan timbul, ada yang mengatakan bahawa Rahimi turut diliwat oleh DS Anwar, ada yang berpendapat Rahimi dipaksa untuk menandatangani dokumen tertentu berkaitan isu liwat oleh DS Anwar dan peguam Lathefa Koya lalu ada yang mengandainya bahawa Rahimi enggan menurut dan bermacam-macam lagilah...

Apa-apapun saya dan mungkin sesetengah daripada anda semua juga tentu ternanti-nanti sidang media seterusnya oleh Rahimi bagi menggantikan sidang media siang tadi yang terpaksa dibatalkan setelah diganggu dan diserang oleh samseng-samseng dari PKR dan samseng-samseng dalam pertubuhan haram Hindraf.

Namun dalam pada itu saya ada pandangan tersendiri apabila melihat kepada perkembangan terkini di dalam PKR.

Apakah Rahimi hanya melakonkan watak beliau pada hari ini setelah diarahkan untuk berbuat sedemikian oleh DS Anwar Ibarhim bagi melambatkan lagi perbicaraan kes liwat yang beliau hadapi saat ini dan juga apakah laporan polis yang dibuat oleh Rahimi hari semata-mata bertujuan untuk mengalih tumpuan rakyat daripada terus memperkatakan tentang keadaan bercelaru dalam Parti KeADILan Rakyat iaitu sepanjang pemilihan PKR.

Arkib Blog