Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, Ogos 23, 2011

"Percayalah!, saya takkan buat pusingan U lagi" - Mursyidul Am Parti Ali Setan

"Saya bersetuju dengan penubuhan jawatankuasa itu" - Datuk Nik Aziz Nik Mat
Siapakah yang masih boleh mempercayai kata-kata yang terkeluar dari bibir Mursyidul Am PAS(Parti Ali Setan) yang juga Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Aziz Nik Mat.

Hari ini sekali lagi Datuk Nik Aziz mulakan karenahnya. Kononnya dia menyokong usaha yang dibuat oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib yang menubuhkan Jawatankuasa Terpilih Parlimen siap dengan kata-kata ucapan terima kasih kepada Datuk Seri Najib. Tetapi esok lusa apa pula yang akan dia kata kalau dah kena tegur dengan Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang, Karpal Singh, Khalid Samad, Lim Guan Eng.

Dalam isu lain, saya rasa anda semua masih ingat lagi bagaimana sebelum ini Datuk Nik Aziz pernah menyatakan sokongan serta persetujuan beliau kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengenai cadangan suruhanjaya tersebut berkenaan dengan penggunaan sistem biometrik semasa pilihanraya terhadap para pengundi di negara ini. Tup tup dua tiga hari selepas itu Datuk Nik Aziz akan tarik balik kenyataan asalnya lalu dipusing semula...

Apakah perlu untuk kita percaya kepada apa yang telah disebut oleh Datuk Nik Aziz mengenai penubuhan jawatankuasa berkenaan?

Arkib Blog