Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Ogos 31, 2012

Video kaum pendatang pijak kepala Perdana Menteri kita !Layakkah lagi kumpulan dari kaum pendatang seperti dalam video di atas ini memegang status sebagai warganegara Malaysia? Wajarkah lagi mereka dari kaum pendatang yang amat tidak bertamadun ini duduk dan tinggal dalam negara kita?

Walaupun mungkin bukan semua kaum ini yang berkelakuan seperti itu namun apa yang kaum pendatang ini buat terhadap potret biarpun hanya sekadar sekeping potret tetapi biadap seperti itu telahpun melukakan hati seluruh kaum Bumiputera, Melayu yang menyokong kepimpinan Datuk Seri Mohd.Najib Tun Abdul Razak.

Kita sangat malu dan kesal kerana kejadian itu telah dilakukan oleh mereka mengaku rakyat Malaysia yang kononnya bersih dan lagi menggunakan perkataan "BERSIH" sebagai tag pada perhimpunan haram mereka tetapi bertindak lebih jijik dari najis sampai serta bangkai.

Jelajah MeliwatRakyat: janggut panjang tidak bermakna akalpun panjang!!

Tidak sudah-sudah orang tua bernama A. Samad Said ini membuat olah, menjadi taliparut Pakatak Pembangkang dan mahu mengkucar-kacirkan keadaan harmoni dan tenteram dalam negara dengan percubaan demi percubaan mereka dengan niat jahat untuk menjatuhkan sebuah kerajaan yang dipilih secara demokrasi oleh rakyat melalui peti undi. Tetapi yang peliknya, mereka sering mendakwa pejuang demokrasi tetapi kenapa dalam masa yang sama mahu menjatuhkan kerajaan yang dipilih menerusi sistem demokrasi dengan cara kekerasan?

Sudah banyak kali orang tua ini melibatkan diri dalam kegiatan tidak sihat pembangkang untuk menentang kerajaan. Semua yang dibuat oleh kerajaan tiada yang betul di mata orang tua ini. Memang iya, memang kerajaan BN tidak memiliki "kuasa ajaib" atau "batu ajaib" seperti yang dimiliki oleh pihak Pakatan Haram Pembangkang yang bila hari ini jadi kerajaan esok secara otomatik harga minyak dan harga lain-lain barang akan turun semua jadi 1 sen malah bayaran tol, segala jenis cukai akan turut terhapus dengan sendirinya.

Tetapi orang tua ini tidak pernah mahu membuka mata, hati dan akal untuk melihat bagaimana kesungguhan kerajaan BN yang diterajui oleh Datuk Seri Najib semenjak beliau mengambil alih jawatan Perdana Menteri daripada Pak Lah bekerja keras menunaikan kewajipan beliau serta rakan-rakan dalam kabinet untuk memenuhi janji-janji mereka sebelum ini kepada rakyat dan negara dan ini semua kerajaan BN lakukan kerana mereka tiada "kuasa silap mata" sebagaimana yang ada pada Pakatan Pembangkang yang janji mereka boleh mengubah apa jua keadaan hanya dalam tempoh sekelip mata saja.

Arkib Blog