Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Ogos 08, 2012

Majlis paderi gay mengundang malapetaka alam yang dasyat di Malaysia !!!

Rakyat Malaysia seluruhnya termasuklah orang-orang Kristian juga perlu sedar kenapa dan apa sebabnya bencana alam serta malapetaka alam lainnya sering melanda beberapa negara di sesetengah negara di muka bumi ini seperti Amerika Syarikat, Australia, Thailand serta yang terbaru di negara Filipina khususnya di wilayah Manila ibu kota negara berkenaan.

Kita semua sedia maklum bahawa negara berkenaan telah memberi kebebasan mutlak kepada rakyatnya dari semua bangsa dalam mengamal gaya hidup sebagaimana yang mereka suka termasuklah menjalinkan hubungan umpama suami isteri antara lelaki dengan lelaki dan juga wanita sesama wanita.

Di Manila juga terdapat banyak kelab-kelab gay, pub dan sebagainya khas bagi golongan tersebut bebas beroperasi tanpa sekatan daripada pihak berkuasa malahan lengkap dengan pertandingan Mr. Gay Philipine untuk setiap tahun. Filipina adalah sebuah negara tunggal di Asia Tenggara yang satu-satunya telah mengisytiharkan mazhab Roman Katholik dari cabang agama Kristian sebagai agama rasmi bagi negara tersebut.

Filipina sejak kebelangan ini tidak putus-putus dilanda musibah alam yang dasyat, dilanda puting beliung, banjir kilat, tanah runtuh serta berbagai taufan ganas hingga telah meragut ratusan nyawa warganya dan terbaru apabila taufan Saola melanda beberapa daerah di wilayah Manila sehingga menyebabkan berlaku banyak kemusnahan.

Semua ini perlu dijadikan iktibar untuk kita di negara ini. Rakyat Malaysia harus bersatu menolak mana-mana individu mahupun mana-mana kumpulan yang jelas akan mendatangkan bencana atau musibah alam kpada negara kita dari bebas bergerak mengembangkan budaya songsang mereka dalam masyarakat di negara ini.

Selamatkanlah bumi bertuah Malaysia ini daripada makhluk yang lebih rendah taraf kehidupan mereka dari haiwan-haiwan serta binatang apabila sudah tidak mampu untuk mengenali jenis jantina bagi pasangan hidup.

Kepada seluruh masyarakat Kristian di Malaysia terutamanya yang mana Ngeo Boon Lin alias Rev. Quyang Wen Feng adalah antaraya ahli gereja juga...,apa guna kita setiap hari Ahad pergi ke gereja, memohon restu dan doa daripada Jesus Kristus demi kesejahteraan, keselamatan serta kebahagian jika kita semua hanya berdiam diri melihat perbuatan yang dilakukan dari kalangan kita yang nyata akan mengundang marabahaya tidak terkata terhadap bumi yang kita diami ini.

Jika seluruh kita tidak mahu sebarang malapetaka sepertimana yang berlaku di Filipina atau di mana-mana negara yang rakyatnya bebas mengamal kehidupan songsang akan berlaku di Malaysia, ayuhlah kita semua bersatu tolak kumpulan songsang seperti ini dari mula membiak di dalam negara kita...nyahkan mereka dari bumi Malaysia!!!

Arkib Blog