Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Mei 02, 2013

Calon PKR Parlimen Miri dihantui isu Klinik Pengguguran Bayi !

Hari ini calon Barisan Nasional dari parti SUPP untuk kerusi Parlimen Miri, Datuk Sebastian Ting secara terbuka telah mencabar lawannya daripada PKR Dr. Micheal Teo Yu Kheng, Pengerusi PKR Sarawak Baruk Bian serta kedua-dua ADUN daripada DAP bagi kerusi DUN Pujut Dr. Fong Pau Teck dan Alan Ling ADUN Piasau agar menyatakan pedirian mereka masing-masing selaku individu yang beragama Kristian tentang "isu klinik menggugur bayi" yang dikaitkan dengan klinik milik Dr. Micheal Teo yang terletak di Lot 1158, Jalan Sri Dagang berhampiran Waterfront Miri.

Cabaran oleh Datuk Sebastian Ting itu dilakukan sebagai tindakbalas daripada beliau apabila pemimpin-pemimpin PKR dan DAP itu sering melakukan serangan peribadi ke atas beliau pada setiap kali ceramah dalam kempen parti mereka sejak beberapa hari lalu di kawasan Parlimen Miri. Namun Dr. Micheal Teo sehingga kini masih terus mendiamkan diri apabila isu "pengguguran bayi" ditimbulkan oleh pihak BN malah kesemua mereka Baruk Bian, Dr. Fong Pau Teck, Alan Ling dan Chong Chieng Jen juga mengambil sikap yang sama.

3 ulasan:

Prince Righty 1 berkata...

Haha... lawan tetap lawan bro... Terlalu banyak faktor yang akan mengganggu-gugat kemenangan PR-PKR di P219 Miri. Ketiadaan restu DAP (yang sepatutnya bertanding), kemunculan STAR, Amanat Hadi di Batang Ai 2011, lagik kes klinik buang bayi... Gasak abis2 bro... jangan sampei Parlimen Miri jatuh ke tangan PKR yang terang-terangan pro-Israel. Gasak sidak ya sampei kalah!!! Gasak! #HidupBN (Boleh jak gasak sidak ya, 3 hari lagik ngundi...):P

Tanpa Nama berkata...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

Freemalaysiakini2.com

hilbert berkata...

Harap para pengundi di parlimen Miri bijak memilih wakil mereka untuk ke Parlimen.

Arkib Blog