Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Disember 26, 2012

'Trade in' tanah dengan jawatan Menteri Besar cara Zionis!

Urusan pertukaran jualbeli atau lebih mudah disebut sebagai "trade in" oleh sesetengah orang yang biasanya sebelum ini hanya melibatkan harta benda seperti kereta, tv, peti ais mahupun rumah dan sebagainya kini sudahpun memasuki era baru apabila kerajaan PAS Kelantan dikatakan sanggup melakukannya bersama DAP dengan menukar status tanah di negeri tersebut dengan jawatan Menteri Besar Perak.

Untuk mendapatkan jawatan Menteri Besar selepas Pakatan Pembangkang menang pada PRU12 di Perak maka PAS kena berkrompomi dengan DAP dan parti Islam SeMalaysia itu perlu melakukan sesuatu agar jawatan Menteri Besar Perak diberikan kepada mereka. Mahu tidak mahu PAS terpaksa cari tanah di negeri Kelantan untuk diberikan kepada DAP sebagai pertukaran lalu tanah yang terletak di dalam Parlimen Gua Musang dipilih dan diserahkan kepada DAP dan jawatan Menteri Besar di Perak menjadi milik PAS.

Wahhh!!! macam stail Zionis juga mereka ni kalau bab-bab untuk mendapat kuasa..sanggup membelakangkan rakyat dan Sultan Kelantan...buat sesuka hati mereka saja ke atas tanah yang sepatutnya mereka jaga dan pelihara... begitulah gambaran awal kepada pemerintahan PR ini jika mereka menjadi kerajaan pusat kelak..mereka akan sanggup serahkan mana-mana tanah yang ada dalam Malaysia kepada kuasa asing demi kuasa terus memerintah negara tanpa perlu lagi melalui proses demokrasi pilihanraya seperti kelazimannya...

3 ulasan:

usin berkata...

'sistem barter' bro. gua kasi lu, lu kasi gua...

hilbert berkata...

Ohooo hehe..ye ye tepat sekali bro :))
..cara Isle ler katakan hehe

hilbert berkata...

...cara Isle PAS :)

Arkib Blog