Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, Mac 05, 2012

"Seksualiti Merdeka kerja orang gila" - Pemimpin Gereja Katholik Scotland.

Perkahwinan sejenis di antara lelaki sesama lelaki dan juga di antara wanita sesama wanita adalah salah satu daripada agenda atau yang turut tersenarai di dalam apa yang dikatakan oleh golongan minoriti pendesak sebagai hak kebebasan individu yang mahu diperjuangkan oleh mereka ini.

Golongan yang begitu aktif sekali mendesak kerajaan dengan mengemukakan berbagai tuntutan yang melampau serta terkeluar daripada kelaziman atau kebiasaan adalah merupakan sekumpulan manusia yang sangat terdesak di dalam kehidupan mereka dan kumpulan mereka ini juga adalah merupakan kumpulan yang nyata sudah hilang kawalan diri sehingga tidak mampu lagi membezakan yang mana haram dan yang mana satu halal.

Seorang pemimpin Kristian aliran Roman Katholik, Cardinal Keith O'Brien 73, dari negeri Scotland, Britain telah membidas Perdana Menteri Gordon Brown beberapa minggu lepas kerana telah menyatakan secara terbuka mengenai sokongan beliau terhadap perkahwinan sejenis di negara berkenaan.

O'Brien menyifatkan tindakan itu sebagai "subversive" melampau ke atas hak asasi manusia hanya kerana tuntutan daripada kumpulan aktivis minoriti. "Perkahwinan sejenis akan menghapuskan keseluruhan asas kekeluargaan iaitu ibu dan ayah untuk setiap anak," - Cardinal Keith O'Brien. Lagi berita di sini 

Tetapi apa yang peliknya di Malaysia ini ialah bilamana terdapat segelintir pemimpin yang beragama Islam boleh terlibat sama di dalam menyokong serta memberi peransang terhadap segala usaha untuk mengembangkan budaya songsang sebegini di kalangan masyarakat negara ini sebab sepatutnya pemimpin Islamlah yang menyekat budaya seumpama ini agar tidak menular dalam masyarakat Malaysia tetapi malangnya apabila keadaan telah menjadi sebaliknya pula.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

YG SOKONG LGBT BKN ORG ISLAM TP ORG SELQM BROO KEHKEHKEHKEH ADOIYAIII

Arkib Blog