Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, September 20, 2011

Komunis serang rumah Mat Syabun dengan bom petrol !

Jam menunjukkan pukul 12:30 tengah malam. Rumah Mat Syabun diserang oleh pengganas komunis. Di rumah Mat Syabun ketika itu hanya tinggal anak perempuannya Nurul Huda, 27 seorang peguam.

Isteri Mat Syabun pada malam itu tiada di rumah kerana masih berada di Perlis balik kampung menziarahi sanak saudara kat negeri Indera Kayangan.

Mat Syabun pulak sedang berada di Pulau Pinang ketika malam serangan pengganas komunis itu berlaku kerana ada urusan bagi persediaan menghadapi temuduga di Mahkamah Seksyen Georgetown Pulau Pinang esok.

Laporan polis pula telahpun dibuat oleh anak si Mat Syabun, Nurul Huda. Dia tak buat laporan kepada polis Singapura, Australia ataupun polis Amerika Syarikat tetapi Nurul Huda buat laporan kepada Polis Malaysia yang bapa dia Mat Syabun selalu hina dan keji.

Polis Malaysia datang cepat, jam 1 pagi sudahpun sampai ke lokasi kejadian dan polis menjumpai botol mengandungi minyak serta mancis yang dipercayai digunakan dalam serangan itu. Masa tu Mat Syabun masih lagi berada di Pulau Pinang, memburuk-burukkan Polis Malaysia !!!

1 ulasan:

Afzainizam berkata...

dengarnya mat syabun ni akan di hadapkan ke mahkamahh...

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Arkib Blog