Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Ogos 11, 2011

Kes liwat II: lepas ini, Anwar mohon pula kebenaran Mahkamah untuk dia sendiri soal saksi !

Usaha oleh Anwar Ibrahim untuk melengah-lengahkan perbicaraan kes liwat ke-2 yang membabitkan beliau pastinya tidak akan berakhir hanya setakat kebenaran telah diperolehi daripada Mahkamah membenarkan pasukan peguambela beliau menemubual 15 saksi termasuk Datuk Seri Najib, Isteri beliau dan lainnya tetapi selepas ini tentu akan ada helah lain lagi yang beliau akan kemukakan.

Lihatlah, jika sekarang pihak Mahkamah telah mengeluarkan perintah hanya membenarkan Anwar Ibrahim hadir pada sessi temubual oleh barisan peguambela beliau dengan saksi-saksi terpilih namun Anwar Ibrahim sendiri tidak dibenarkan untuk bertanyakan soalan kepada saksi. Itu sekarang tetapi selepas ini tentu Anwar Ibrahim akan kemukakan lagi satu permohonan di Mahkamah agar beliau dibenarkan untuk menyoal sendiri saksi-saksi berkenaan sambil ditemani para peguam beliau. Kita tunggu dan lihat !!! ...sampai kiamat kes ini...

3 ulasan:

Jamaludin berkata...

Itulah manusia putar alam. Dia mahu memanjangkan kes sehingga dia mampus. Dia & keling Kapal mempermainkan undang2 negara. Keling itu ingat dia saja pandai & Anwar rasa PR akan menang & lepas tu dia nak melepaskan diri. Rakyat tetap mahu Anwar diadili. Dia yg sedap menyondol, org lain yg disuruh pikul.

AJAI62 berkata...

Assalam Bro

Kalau itu pun Tuan Hakim bole beri lepas ni kita minta AG mohon agar Tuan Hakim dengan rela hati tarik diri sebab tuan Hakim dah tak relevan... mungkin dah nyanyuk....Maaf cakaplah..

hilbert berkata...

Penangguhan yang tak sudah2 untuk perbicaraan ini sudah membuatkan kita menjadi sangat meluat..

Arkib Blog