Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Ogos 21, 2009

Selamat Menyambut 1 Ramadhan 1430 Hijrah...

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang beragama Islam, selamat menyambut awal Ramadhan Al Mubarak serta selamat menjalani Ibadah Puasa semoga apa saja yang dilakukan dengan niat yang ikhlas dan jujur dalam bulan yang penuh dengan keberkatan ini juga senantiasa akan diberkati oleh yang maha esa.

Juga tidak dilupakan kepada semua rakan-rakan blogger ataupun pengendali blog yang beragama Islam seperti Kumbang, Huh, Pokok, 300, Joyah, AIDC, Panglima Perang Cyber, GOMO, Waris Pahang, Jeffery Damien(Dimensi), Yang Gambi, Ustaz Said, Datu Sulaiman, Kelambu Harimau, AntiPKRSarawak, Revolusi Pedang Srikandi, Cucu Tok Selampit, Pisau Net, Putra Merdeka, Apai Ngelai, Mamak Penang, Gerakan Anti PKR, anak2merdeka serta seluruh ahli Blogger Pembela Negara(BPN) juga para penyokong BPN, selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak serta selamat mengerjakan ibadah puasa.

4 ulasan:

YANG GAMBI berkata...

Salam Ramadhan,

Sama-sama kita meleksanakan ibadah puasa, mudah-mudahan semua ibadah kita di bulan Ramadhan tahun ini lebih diberkatiNya.

qlatekito berkata...

kepada hibrad, terima kasih ucapan tersebut, walau berbeza namun ada persamaan diantara kita, selamat menyambut hari kemerdekaan.

AIDC berkata...

terima kasih Hibrad, selamat hari merdeka

hilbert berkata...

Ya..sama2 kembali,

Yanggambi, Faizal & AIDC..,

Semoga didalam bulan yang mulia ini Malaysia akan terus makmur, aman dan sejahtera selalu...

Arkib Blog