Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Mei 14, 2011

Selepas drama Sabotaj, PKR Production terbit drama baru "Anak Generasi Y"

Tak kuasa nak cerita banyak... tu dia suasana sewaktu krew PKR buat promosi filem terbaru keluarannya "Anak Generasi Y" kisah tentang anak-anak kecil yang bijak2 main SMS juga...adegan ugutan bunuh lagi tu, bahaya...fuhhh...semudah tu ker nak bunuh?...macam bunuh anak nyamuk baru menetas dari telur he he
 Ni pulak tentang drama "Sabotaj kereta" kononnya cerita pemandunya dah 28 tahun jadi driver, 10 jadi mekanik, kira berpengalaman luaslah maksudnya dalam hal berkaitan kereta manakala waktu jadi mekanik tu dia akui dalam 10 tahun sebagai mekanik, 7 tahun dikhususkan ke bahagian kereta mewah iaitu Mercedes Benz...eh macam tau saja majikkan dia yang Abdullah Sani akan jadi driver Anwar Ibrahim he he he...tapi malangnya kereta buat hal die tak perasan jugak.
 Ni pulak drama "Tulang belakangku sakit lagi" tapi secepat kilat chow ke Bahrain he he he
 Ni drama yang buat banyak orang jadi suspen, panik "2 malam di Pejabat Turki" adegan ugutan bunuh...sape nak bunuh?
 Ni pulak drama "Belakang sakit leher eh?."
 Ni drama berkaitan jugak tentang "Racun arsenik, Azmin lagi sayang"
Ni drama tentang "Racun arsenik, Azizah sayang."

1 ulasan:

anti bohmau berkata...

foto yg last tu buat aku termuntah la bro!

gelikla...

balik ke penjara, dia sendiri yg tanggalkan pelekap leher tu!!!

auta punya nwar!

Arkib Blog