Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Januari 13, 2012

"Dalam kepala saya ada otak, kepala Azmin tak ada," - Tun Dr M

Jawapan bersahaja dari YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad berhubung serangan kedua oleh "jambu otai" Anwar Ibrahim iaitu Azmin Ali terhadap dirinya yang menggunakan perkataan paling tidak senonoh "kepala otak kau" pastinya akan membuat Timbalan Presiden PKR itu menjadi sasau dan gila. Ceritanya ada di Utusan Malaysia Online hari ini.

Umum memang tahu bahawa Azmin Ali adalah pasangan gay terawal Anwar Ibrahim selain Sukma Susmitatdarmawanwidjayakesumatmadjagayindonesa yang juga merupakan madu kepada Wan Azizah Wan Ismail Presiden PKR iaitu ibu kepada Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar Naib Presiden PKR.

Dalam apapun jua keadaan, kepala Azmin Ali yang sudah sarat dan berkarat dengan najis Anwar Ibrahim memang payahlah nak dicuci dan ditanggalkan lagi walau dengan bahan peluntur seperti klorex sebab bila ianya sudah sebati memang begitulah selamanya. Apa-apapun kenyataan yang mengusik Anwar Ibrahim pasti akan disambut Azmin Ali dengan perkataan yang tidak sepatutnya keluar dari mulut seorang pemimpin parti dan rakyat seperti dia.

1 ulasan:

Ghazali berkata...

Amat tepat kenyataan Tun M. Dalam kepala Azmin memang hanya ada tahi...

Arkib Blog