Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, Januari 30, 2012

AJL 26: Tahniah Hafiz, Datuk M. Nasir & Budi !

Hafiz, penyanyi kelahiran Sarawak yang menyampaikan lagu 'Awan Nano' ciptaan Komposer hebat Datuk M. Nasir serta lirik oleh Budi Hekayat telah dipilih sebagai juara pada temasya Anugerah Juara Lagu AJL ke-26 di Stadium Putra Bukit Jalil malam semalam.

Disertakan dengan lirik lagu yang mantap telah melayakkan Hafiz menerima hadiah wang tunai berjumlah RM35,000 serta sebuah trofi juara.

Sementara itu, dalam kategori Vokal Terbaik sekali lagi penilaian yang dibuat oleh 30 juri mengiktiraf Hafiz sebagai pemenangnya dan untuk kategori tersebut Hafiz membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM10,000 beserta satu trofi kemenangan.

Syabas dan Tahniah Hafiz !!!

Selain cermerlang di dalam bidang sukan, anak-anak Sarawak juga nampaknya semakin diterima pada peringkat nasional di dalam bidang seni.

Malah tanpa gimik yang mengejutkan penonton namun hanya memakai pakaian biasa semasa di pentas, Hafiz akhirnya berjaya juga muncul sebagai pemenang untuk dua kategori sekaligus.

Untuk Hafiz, kekal itu semua sebagai diri anda yang sebenar kerana anda punya bakat besar di dalam bidang seni suara, vokal memang bagus. Tahniah atas kemenangan anda di AJL ke-26 ! kami turut berbangga !

Tiada ulasan:

Arkib Blog