Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, Disember 23, 2011

Taufan washi: amaran Tuhan kepada golongan songsang di Manila

Sepertimana yang kita semua sedia maklum ialah bahawa Bandaraya Manila di Filipina merupakan sebuah kota metropolitan yang dianggap umpama syurga oleh para pelancong luar terutama sekali bagi pelancong dari Barat yang kebanyakkan daripada mereka adalah pengamal seks songsang atau seks sejenis iaitu yang gemar melakukan hubungan seks dengan kaum sejenis mereka.

Kelab-kelab gay khusus untuk lelaki homoseks tumbuh subur di Bandaraya Manila di mana terdapat juga kelab-kelab yang menyediakan berbagai acara tarian bogel yang menampilkan lelaki-lelaki muda yang bertelanjang bulat tanpa seurat benang di tubuh untuk tatapan para pengunjung yang rata-rata adalah lelaki.

Selain itu terdapat juga pertandingan bagi memilih lelaki gay yang paling kacak dan tampan yang diadakan hampir setiap tahun di Manila. Acara seringkali dijalankan dalam keadaan yang menghairahkan. Amalan sedemikian sudah menjadi sebahagian daripada hidup dan budaya masyarakat di Filipina yang mana mereka kadangkala boleh bebas melakukannya di tempat-tempat yang terbuka ataupun di tempat yang menjadi tumpuan umum. Tiada sebarang tegahan atau sekatan daripada kerajaan Filipina bagi mereka yang berjuang untuk kegiatan songsang seperti itu.

Tetapi malang sekali bagi negara Filipina yang merupakan satu-satunya negara Roman Katholik di sebelah Asia Timur apabila merea gagal untuk mendidik rakyatnya supaya taat dan patuh kepada ajaran agama Kristian. Balasan dari Tuhan perlu berapa kali lagi baru boleh menyedarkan golongan yang telah menyimpang daripada ajaran agama Kristian. Ribut atau Taufan Washi yang telah meragut lebih seribu nyawa setakat ini di beberapa kawasan daratan serta pantai Manila adalah bukti betapa Tuhan menurunkan pembalasanNya kepada umat Kristian di Filipina yang telah jauh tersesat.

Harap Malaysia akan sentiasa terhindar dari segala bencana alam seperti yang telah dan sedang melanda beberapa buah negara jiran kita kini dan bagi mereka yang masih terjerat di dalam krisis identiti seperti itu maka diharap supaya mereka akan segera sedar lalu berubah menjadi normal semula bagi mengelak berlakunya sebarang malapetaka bumi yang boleh mengancam kemakmuran negara kita. Amin!

2 ulasan:

JoN berkata...

selamat hari natal bro hilbert :)

hilbert berkata...

Ya,,terima kasih brader JoN

Arkib Blog