Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, September 28, 2011

"Urat pucuk Anwar dipotong ketika pembedahan di Jerman" - Dr Thomas Hoogland

Kelihatan Dr Hoogland sedang menunjuk kedudukan urat yang terputus tu...
 Kerana tidak berpuas hati dengan dakwaan oleh sesetengah pihak bahawa suamninya Anwar Ibrahim sudah "mati pucuk" sehingga menyebabkan si isteri Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail kini berada didalam keadaan yang serba tak kena serta sangat tertekan lalu dengan segera memaksa beliau untuk menghubungi doktor pakar yang bertanggungjawab ke atas kesihatan suamninya sepanjang Anwar Ibrahim menjalani pembedahan sakit tulang belakang di Munich, Jerman dalam tahun 2004 dulu.
Bagi mengetahui samada benar atau tidak dakwaan bahawa suaminya mengalami mengalami masalah "mati pucuk" maka Datin Seri Dr Wan Aziz terpaksa menebalkan mukanya bertanyakan kepada doktor pakar tersebut iaitu Dr Thomas Hoogland kerana bagi setiap isteri, mempunyai seorang suami yang mengalami masalah "mati pucuk" adalah paling memalukan serta lebih teruk dari seorang pesakit yang menigidap penyakit lumpuh seluruh badan atau ahmar.

Oleh kerana itu, Datin Seri Dr Wan Azizah terpaksa membuang jauh-jauh perasaan segannya itu dan terus menghubungi Dr Hoogland untuk mendapatkan kepastian mengenai status sebenar kesihatan Anwar. Jawapan Dr Hoogland ketika ditanya oleh Datin Seri Dr Wan Azizah mengenai perkara itu telah hampir membuat Presiden PKR itu jatuh pengsan kerana tidak menduga sama sekali kerana berdasarkan jawapan yang diberi oleh Dr Hoogland bahawa yang suaminya adalah merupakan seorang lelaki yang bermasalah kerana mengidap masalah "mati pucuk."

Lagi penjelasan oleh Dr Hoogland kepada Datin Seri Dr Wan Azizah bahawa mana-mana lelaki yang mempunyai masalah "mati pucuk" menyebabkan mereka kurang berminat dengan wanita tetapi nafsunya lebih condong dan mudah tertarik kepada pasangan sejenisnya iaitu lelaki-lelaki muda yang berwajah jambu dan tampan. Penjelasan Dr Hoogland mengenai perkara ini sekali lagi telah membuat Datin Seri Dr Wan Azizah hampir-hampir pitam akibat tekanan darah tinggi yang naik secara mendadak.

Namun, Datin Seri Dr Wan Azizah masih lagi bertahan sebab beliau sedar bahawa beliau perlu menguatkan semangat demi untuk mengetahui dengan lebih lanjut akan punca yang menyebabkan suaminya mengalami masalah "mati pucuk." Untuk itu Datin Seri Dr Wan Azizah terus bertanyakan kepada Dr Hoogland menerusi perbualan telefon mengenai perkara itu... Dr Hoogland menjawab bahawa kejadian itu tidak disengajakan namun percaya bahawa ianya satu kebetulan.

Datin Seri Dr Wan Azizah tidak faham dengan maksud yang cuba disampaikan oleh Dr Hoogland itu dan pakar bedah itu kemudiannya menjelaskan bahawa semasa proses pembedahan dijalankan ke atas Anwar, ada satu urat yang berfungsi dari bahagian tulang belakang Anwar telah dipotong namun boleh disambung semula pada bila-bila masa dan ianya bergantung kepada keadaan. Menurut Dr Hoogland lagi, urat tersebut berkait rapat dengan beberapa urat yang terdapat pada setiap deria seperti mata, otak, nafsu dan keinginan.

Tujuan utama urat tersebut dipotong menurut Dr Hoogland lagi ialah, bagi mengelak lebih ramai lagi anak-anak muda terutama sekali remaja-remaja lelaki yang memiliki rupa bentuk tubuh serta wajah yang menawan menjadi mangsa keganasan seks atau menjadi mangsa gangguan seksual oleh boss-boss yang jenis tak kenal depan belakang semua di bedal... Kesian, Datin Ser Dr Wan Azizah hanya mampu berdiam diri saat mendengar penjelasan oleh Dr Hogland itu.

Apa-apapun, nama Dr Hoogland kini dikata sudah termasuk kedalam senarai nama-nama mereka yang akan diliwat oleh Anwar Ibrahim dalam perbicaraan kes liwat II peringkat pembelaan pada 3 sehingga 7 hb Oktober minggu hadapan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur. Harap Dr Hoogland segera sambung balik urat Anwar Ibrahim yang dipotong tu...kesian dia...pakai dia kencing rakyat saja benda tu...tak boleh pakai main amoi2 China, amoi2 Thailand dan jejaka2 jambu Malaysia hehehe...

Tiada ulasan:

Arkib Blog