Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, Jun 14, 2011

Anjing Amerikanevasan mengamuk gara-gara dilarang masuk ke Sarawak !


Ada seekor anjing peliharaan Hillary Clinton serta Michelle Obama iaitu bini kepada Presiden Amerika Syarikat sudah bersedia untuk menggonggong tulang kerana awal bulan April 2011 lalu kerajaan negeri Sarawak telah mengharamkannya untuk menjejakkan kaki ke Bumi Kenyalang. Marah dengan tindakan yang diambil oleh kerajaan negeri Sarawak menghalang beliau masuk ke negeri ini lalu mamalia ini telah mengambil tindakan saman ke atas kerajaan negeri Sarawak.

Selain si anjing betina yang seekor tu, ada beberapa nama lain juga telah diharamkan atau disenarai hitam oleh kerajaan Sarawak atas beberapa faktor dan tentunya ialah kerana berkaitan dengan soal keselamatan dan kerajaan Sarawak melihat mereka ini iaitu seperti aktivis alam sekitar dari negara Switzerland Bruno Manser, Ahli Parlimen Subang YB Sivairasa Rasiah, Steven Ng, Cythia Gabriel, Wong Chin Huat dan Johan Tan jika dibiarkan berkeliaran atas Bumi Kenyalang akan menyebabkan keadaan dalam negeri Sarawak menjadi huru hara hingga mengancam keselamatan rakyat.

Tak cukup dengan menyaman kerajaan Sarawak, anjing betina ini mahu lagi menganjurkan perhimpunan haram BERSIH 2.0 pada 9 Julai bulan depan walaupun jelas ditegah oleh pihak berkuasa dan turut ditentang oleh ramai pihak namun anjing betina ini tetap juga berkeras tetap mahu mengadakannya kerana sedar segala tindakan beliau nanti pastinya akan mendapat perhatian serta restu daripada ramai pemimpin negara pengganas nombor satu di dunia iaitu Amerika Syarikat.

2 ulasan:

Jeffry berkata...

SLM BRO..MMG PATUT HANJENG2 FUCKATAN TAK DI BENARKAN MASUK KE SWAK. TAKUT MAKIN BERKUDIS! KEHKEHKEH

hilbert berkata...

Memang tepat tindakan kerajaan Sarawak ni bro demi kesejahteraan rakyat... Sarawak tetap tegas dengan kumpulan pelampau seperti Ambiga ini.

Harap KDN juga tegas !

Arkib Blog