Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Mac 31, 2011

UFO muncul diruang udara Lafayette, Colorado Amerika Syarikat !

Dikala negara pengganas Amerika Syarikat yang mengetuai tentera bersekutu dianggotai oleh Britain, Perancis serta mendapat sokongan daripada UAE sendiri selaku sebuah negara Islam yang sanggup bersekongkol dengan kuasa Barat untuk memusnahkan negara Islam yang lain iaitu Lybia, maka pada 20 February 2011 yang lalu sehari sebelum Anwar Ibrahim "mengemaskinikan" akaun Facebook serta Twitternya tanpa Presiden Barrack Obama sedari ada 3 lembaga aneh telah muncul di ruang udara Lafayette dalam negeri Colorado.

Sibuk dengan rancangannya untuk memerangi semua negara Islam yang lemah, Obama yang pada mulanya dianggap sebagai seorang pemimpin pertama negara penceroboh itu mempunyai pendekatan tidak mahu bermusuhan dengan negara-negara Islam kerana cara kepimpinan Obama diperingkat mula memang meyakinkan semua pemimpin negara Islam seluruh dunia namun semuanya hanyalah satu sandiwara semata. Obama dengan George Walker Bush memang tiada bezanya, sama-sama kejam. Cuma Bush berkulit putih manakala Obama berkulit hitam, itu saja...lain-lain sama saja.

Berjaya menduduki negara Afghanistan bertahun-tahun lamanya telah menjadikan Amerika Syarikat muncul sebagai sebuah negara Barat yang begitu berjaya menipu seluruh pemimpin negara-negara lain dengan cerita yang sengaja direka mengenai kewujudan seorang manusia yang bernama Osama Bin Laden. Sampai bila lagi pemimpin negara-negara Islam untuk terus mempercayai pembohongan oleh pihak Amerika Syarikat mengenai yang Osama Bin Laden benar-benar wujud di muka bumi ini.

Untuk apa lagi kita percaya lagi dengan sebarang dakwaan Amerika Syarikat tentang Osama Bin Laden ini dan lihatlah setiap kali Amerika Syarikat membuat drama baru dimana-mana saja dalam negara Islam yang jalan ceritanya boleh dikaitkan dengan watak Osama Bin Laden, mereka yakni tentera Amerika Syarikat segera dikerah untuk melancarkan serangan tanpa perlu untuk mendapat restu dari pemimpin negara yang dijadikan sebagai pangkalan tentera mereka.

Osama Bin Laden bagi saya adalah satu kisah rekaan Amerika Syarikat semata-mata. Osama Bin Laden tidak wujud sebenarnya dan adalah amat mustahil sekali bagi sebuah negara yang sudah berpuluh-puluh tahun mendahului negara-negara lain didunia ini dalam memiliki alat-alat yang tercanggih tetapi sentiasa gagal untuk mengesan dimana kedudukan Osama Bin Laden berada.

Kenapa begitu sukar sekali bagi Amerika Syarikat untuk menjejaki Osama Bin Laden sedangkan di bulan mereka sudah sampai, planet Musytari, matahari mereka sudah berjaya mengelilinginya tetapi kalau benar dakwaan mereka yang Osama Bin Laden memang wujud dan bersembunyi dalam lubang gua antara Afghanistan dengan Pakistan kenapa tidak berusaha untuk mengenalpasti berapa jumlah kesemua bukit yang mempunyai lubang gua serta kedudukkannya dalam negara Afghanistan dan Pakistan.

Watak Osama Bin Laden adalah lesen besar Amerika Syarikat bagi membolehkannya untuk menyerang mana-mana negara Islam yang dia anggap sebagai penghalang kepada semua niat jahat Amerika Syarikat yang memang gemar membuli negara lemah terutama negara-negara Islam.

Semua cerita tentang Obama Bin Laden yang dimainkan oleh Amerika Syarikat tidak ubah gaya ceritanya sama seperti cerita dongeng yang dibawa oleh Anwar Ibrahim dan isterinya Wan Azizah mengenai dakwaan Anwar diracun dengan arsenik, kemudian sakit tulang belakang, sudah sembuh dari sakit buat cerita lawak pula 16 September dan sekarang pula 'buku Jinggay" Pakatan DAP, PKR dan PAS.

Inilah saya rasa agaknya apabila UFO muncul tepat diruang angkasa Amerika Syarikat mungkin ianya sebagai satu peringatan daripada Tuhan kepada seluruh manusia serta kepada semua pemimpin dari negara-negara kuasa besar khususnya Amerika Syarikat sendiri supaya jangan berterusan untuk menipu satu dunia dengan berbagai-bagai cerita karut yang mereka bawa tentang Osama Bin Laden.

Tiada ulasan:

Arkib Blog