Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Mac 30, 2011

PornKR: di Kuching, Anwar masih gagal temui jam Omega !

Menurut laporan oleh rakan-rakan blogger pro-BN dari Bahagian Kuching seperti Rajah Mas, Aleh Kayong, Melanau Blogger dan lain-lain lagi yang ada bersama membantu Anwar menyelongkar tempat tertentu dikawasan yang terpilih untuk mencari seutas jam tangan berjenama Omega yang didapati hilang pada 21 February lalu iaitu semasa Anwar sedang sibuk mengemaskini akaun dilaman Facebook dan Twitter sekitar jam 8:20 mlm - 10:40 mlm bagi facebook manakala di twitter antara jam 9:20 mlm hingga jam 11:39 mlm, kesemua mereka telah memaklumkan bahawa yang Anwar telah gagal untuk menjumpai semula jam berkenaan.

Mereka juga melaporkan bagaimana ADUN N.9 Padungan YB Dominique Ng terpaksa berdiri menggunakan bangku yang terdapat didalam kedai kopi berdekatan dimana tempat Anwar beriya-iya mensyaki lokasi jam Omeganya hilang serta kemudian dilaporkan pula bagaimana YB Dominique bertindak nekad dengan menyusun kerusi berkenaan satu persatu sehingga tinggi bagi memudahkan mereka untuk mencarinya pula dibahagian atas siling kedai kopi berkenaan.

Apalah malang, apalah bala..sebaik-baiknya sebelum mahu menyertai Pilihan Raya Negeri Sarawak adalah elok untuk Anwar Ibrahim membersihkan dulu dirinya dari sebarang badi yang sedang bersalut ditubuhnya. Buatlah mandi bunga ke apa, berdukun ataupun berbomoh semua boleh dilakukan untuk membuang nasib sial yang tengah menyelubungi seluruh tubuh badan beliau. Jika semua sudah okay, maka tiada masalah lagi untuk ikut serta dalam PRN Sarawak ke-9 ini nanti atau pada PRU-13 kelak.

4 ulasan:

Jeffry berkata...

SLM BRO..AISEYMEN..DIORANG X JUMPE LAGI JAM TU KE BROO? TAH2 ANWUAR TERPAKSA TEMPAH YG BARU SEBIJIK MCM ASAL. TAPI SAYANG..DNA DIA MELEKAT KAT JAM TU LA PLAKK. TERPAKSA LA DIA CARI SAMPAI DPT JAM TU ATAUPUN DIORANG TERPAKSE PEGI PECAH MASUK KAT BALAI POLIS AMIK JAM TU KOT KEHKEHKEH

hilbert berkata...

hahaha..ye la agaknye bro Jeff, mungkin Anwar akan balik dengan tangan kosong lagi dari Sarawak selepas pilihanraya negeri kelak

hafez j malim berkata...

salam hilbert...
selamat berjuang untuk PRN Sarawak kali ini... indahrasajmalim sentiasa menyokong perjuangan sdra... gendang perang akan dipalu tidak lama lagi.. insyaAllah saya mgkin akan mengulas suasana di Kapit menjelang PRN ini.

hilbert berkata...

Ok Cikgu hafez dan salam 1malaysia,
t/kasih..dan kalu boleh dapat berintraksi terus menerusi facebook f/c sekiran ada peluang utk online

Arkib Blog