Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Julai 14, 2010

Datuk Nik Aziz setuju PAS dan UMNO menjalinkan kerjasama..

Utusan Malaysia Online - Kartun
Berjuta harapan selama ini yang ingin melihat dua parti terbesar orang Melayu di negara ini agar dapat bekerjasama dalam mempertahankan kepentingan kaum Melayu khususnya dan Bumiputera lain amnya serta agama Islam secara keseluruhannya mungkin akan tercapai sekiranya persetujuan yang disuarakan oleh Mursyidul Am PAS yang juga Menteri Besar Kelantan YAB Datuk Nik Aziz Nik Mat benar-benar diterjemahkan seterusnya didalam bentuk tindakan susulan dan bukannya hanya kata-kata yang akan dinafikan semula selepas itu.

Apa-apapun sebagai salah seorang daripada jutaan rakyat yang amat mengutamakan perpaduan dikalangan antara kaum majmuk serta keharmonian didalam negara ini, maka saya dan mungkin anda juga pasti tertunggu-tunggu akan perkembangan terbaru ini. Kita hanya mampu mengharapkan agar semuanya nanti akan betul-betul terjadi demi agama, nusa bangsa dan negara.

6 ulasan:

ghostWRITER berkata...

bang, baca kat sini..http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=27583:pas-tetap-tentang-umno&catid=1:utama&Itemid=50
mana yang betul ni?

Apai Ngelai berkata...

salam bro,

ni blog sahabat baik kwn.. baru nak belajar buka blog. Dia bersemangat nak belajar blogging tapi masih perlu di'guide'..

http://alehkayong.blogspot.com/

Mari kita ajak dia ikut perjuangan kita di alam siber. Tq..

al-basri berkata...

salam,
secara peribadi saya anggap PAS sekadar bersandiwara. PAS cuma nak lihat keuntungan politik yang memihak kepada mereka. jika tidak, kerjasama itu tidak akan terjalin.

hilbert berkata...

Slm semuanya... terima kasih atas komen yang diberi ;-)

aleh kayong berkata...

slm,harap terbaik bro....

aleh kayong berkata...

alangkah indahnya jika penyatuaan itu dpt dibuat...too gud to B tru..

Arkib Blog