Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, Mac 02, 2010

Keliru dengan desakan 'lucutkan' kes, rakyat Australia terus lucutkan pakaian...

Ini adalah kejadian yang baru berlaku semalam, hari Isnin 01hb Mac 2010 di hadapan Sydney Opera House, Australia. Negara Kanggaroo, Parlimen mereka juga sama macam Kanggaroo... suka menggaru ketiak orang lain.

Mungkin sebagai tanda menzahirkan sokongan terhadap 'desakan oleh 50 Ahli Parlimen Australia' baru-baru ini yang mahu kerajaan Malaysia melucutkan segera kes liwat yang sedang dihadapi oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim, maka rakyatnya yang sudah lama sesat telah sama terikut dan menjadi semakin keliru apabila menyatakan sokongan tak berbelah-bahagi berkenaan dengan 'desakan oleh 50 Ahli Parlimen Australia' dengan segera juga melucutkan semua pakaian yang dipakai mereka sehingga bertelanjang bulat tanpa seurat benangpun tinggal menutupi batang tubuh mereka.

Segalanya terjadi akibat dari sikap para pemimpin dan juga rakyat Australia itu sendiri yang kurang memahami bahasa, adat resam serta budaya rakyat yang ada di Malaysia. Lebih parah lagi apabila terdapat masih ramai daripada Ahli Parlimen Australia yang belum sedar bahawa negara Malaysia sudah lebih daripada 52 tahun telah berstatus sebagai sebuah negara yang merdeka, negara yang berdaulat dan sebuah negara yang mempunyai perlembagaan serta undang-undangnya sendiri yang negara lain harus menghormatinya sebagaimana Malaysia menghormati kedaulatan negara-negara lain.

Maka itulah akibatnya apabila para pemimpin negara Kanggaroo itu yang buta sejarah telah mengajak rakyat mereka untuk turut sama berhimpun sebagai tanda sokongan terhadap desakan 'lucutkan' kes liwat, tak semena-mena timbul dalam pikiran rakyatnya yang dah lama hidup songsang telah membawa kepada maksud lain pula... otak sudah blue.., dilucutkan semua pakaian pula dah...
Posted by Picasa

3 ulasan:

C L J berkata...

DI AUSTRALIA SANA TU BOLEHKE KERAJAAN MENGAMBIL ALIH KUASA DAN HAK MAHKAMAH ???

dubaque berkata...

C Community
L Lubang
J Jubo

cakap tak pakai otak, proof entah kat mana

ejarll berkata...

CLJ,

d MALAYSIA berlaku sedemikian ke???

tolong buktikan wahaiu saudara/saudari budiman...

Arkib Blog