Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Selasa, November 20, 2012

Al Quran mempertahankan Yesus !

Jika dalam kepercayaan agama Kristian, Yesus Kristus telah mati dibunuh dan disalibkan tetapi dalam Al Quran pula sebaliknya malah mempertahankan bahawa Yesus tidak mati dibunuh atau disalibkan. Surah An Nissa Ayat 157 - Ayat 158 terbukti menjelaskan http://ms.wikipedia.org/wiki/Nabi_Isa_a.s.

Kalau boleh semua orang perlu melihat ini dengan jiwa, minda serta pikiran yang terbuka...kita wajar mencari kebenaran...selain kita nak tahu Yahudi ini siapa...rupa-rupanya Yahudi adalah pengikut Dajjal...dan pada akhir zaman kelak Yesus akan turun ke bumi sesudah Imam Mahdi dan Dajjal yang turun untuk membunuh Imam Mahdi..

1 ulasan:

sgray berkata...

Betul. Kah al.quran Mempertahankan Yesus? Al. quran versi mana yang mengatakan demikian. Tiada satu perkataan Yesus pun terdapat dalam Al. QURAN,inilah punca umat dipesongkan bila terjemahan yang salah .Lain yang dibaca lain yang diucapkan.AL.Quran berbicara tentang ISA al. maseh a.s.Mana ada Yesus dan krisxtianiti........olah Dajjal.. Je nak, menyesatkan umat dari agama YANG BENAR .REFER SURAH AL. BAQARAH 2.16

Arkib Blog