Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, Mei 10, 2012

Irene Fernandez sangat puas dengan layanan seks gigolo Indonesia !!!

 Selamat juga Pengerusi Ekskutif Tenaganita Irene Fernandez kembali semula ke negara ini tanpa sebarang tindakan undang-undang ke atasnya oleh pihak berkuasa di Malaysia. Jika sebelum ini, dia terbang ke Indonesia dengan satu niat untuk menghasut rakyat di negara berkenaan agar melakukan sekali lagi rusuhan di hadapan Pejabat Keduataan Malaysia di Jakarta.
Ternyata usaha keji Irene itu telah berjaya membuahkan hasil. Bermodalkan fitnah kononnya begitu ramai pekerja-pekerja Indonesia yang bekerja di Malaysia dianiaya, didera, diseksa, dibunuh serta diambil segala organ-organ dalaman tubuh mereka oleh pihak-peihak tertentu di negara ini sungguh meyakinkan pihak Komando Pejuang Merah Putih (KPMP) bahawa berita itu benar-benar terjadi dan ini membuat Pejabat Kedutaan Malaysia di sana sekali lagi menjadi sasaran kemarahan rakyat Indonesia yang terpengeruh dengan fitnah berkenaan. Berita seterusnya di Utusan Malaysia

Manakala rakyat Indonesia yang berakal singkat dan pendek akan mudah menerima apa jua pembohongan yang dibawa oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dari negara ini yang disebarkan di Indonesia. Pemergian Irene ke Jakarta sebelum ini semata-mata mahu melaga-lagakan rakyat Indonesia dengan kerajaan Malaysia setelah kegagalan mereka menganjurkan program Seksualiti Merdeka tahun lepas serta kegagalan Bersih 3.0 hujung April lalu.

Bila keadaan huru-hara serta pemberontakan ini mula berlaku di hadapan Pejabat Kedutaan Malaysia, maka Irene akan segera berpatah balik ke Malaysia. Ini adalah kerja babi. Memang haram sangat manusia seperti ini dibiar hidup bebas dalam Malaysia. Apakah akan ada tindakan susulan yang cukup tegas daripada pihak berkuasa Malaysia ke atas babi betina Irene Fernandez selepas ini?

Tiada ulasan:

Arkib Blog