Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, Mei 07, 2012

AMK pencetus rusuhan jalanraya untuk mengguling kerajaan yang sah !Ucapan berdegar-degar Ketua AMK Shamsul Iskandar seperti yang boleh kita dengar melalui video ini di mana beliau ada menyebut tentang pilihanraya bebas dan bersih di negara ini jika tidak boleh dibuat melalui piliharaya maka mereka akan lakukannya melalui cara dari atas jalanraya sebenarnya telahpun mereka terjemahkan pada hari Sabtu 28 haribulan April yang lalu.

Saya percaya bahawa ucapan beliau itu dibuat khusus untuk Bershit 2.0 tahun lalu namun bagi saya itu jugalah yang telah mencetuskan semangat ramai para peserta demo Bershit 3.0 untuk melakukan keganasan melampau terhadap pihak berkuasa serta orang awam lainnya berhampiran Dataran Merdeka baru-baru ini bertujuan untuk menggulingkan kerajaan Barisan Nasional dengan cara yang begitu terdesak sekali.

Harap pihak berkuasa menahan atau mengambil tindakan sewajar ke atas mana-mana mereka yang telah menjadi punca kepada rusuhan ganas Bershit 3.0 anjuran Ambiga dan A. Samad Said hujung bulan April yang lalu. Ini sangat penting bagi mengelak perkara yang sama dari berulang kembali selepas ini. Cegah sebelum parah!!!

2 ulasan:

Jeffry berkata...

SLM BRO..SI KETOT GENDUT NI PUN DH KIRE PEMBANTU KETUA PEMBERONTAK GAK..MMG PATUT PUN POLIS TAHAN DIA ATAS KESALAHAN MENGHASUT HUHUHUHU

hilbert berkata...

Sahlah dia menghasut bro, cuma pihak berkuasa entah kenapa sampai sekarang tak mahu ambil tidakan terhadap beliau..

Arkib Blog